size öğreten birçok e-kitap var. kitaplar mükemmelHerkese merhaba C# dilinin eğiitimine başladım fakat UE4 kullanmak istiyorum ve yazılım dili olarak C++ kullandığını biliyorum. Sorum şu C++ nasıl öğrenebilirim ve nereden öğrenebilirim?
size öğreten birçok e-kitap var. kitaplar mükemmelHerkese merhaba C# dilinin eğiitimine başladım fakat UE4 kullanmak istiyorum ve yazılım dili olarak C++ kullandığını biliyorum. Sorum şu C++ nasıl öğrenebilirim ve nereden öğrenebilirim?
kitap oku, kitap oku, kitap okuHerkese merhaba C# dilinin eğiitimine başladım fakat UE4 kullanmak istiyorum ve yazılım dili olarak C++ kullandığını biliyorum. Sorum şu C++ nasıl öğrenebilirim ve nereden öğrenebilirim?
Sağolun bakacağımGoogle veya başka plotformlarda bulabilirsin derlerini çok kolay cıkar
evet ama detaylı türkçe adam akıllı anlatan birtek udemy de var galiba dediğiniz gibiMurat Yücedağ Afgan Rasulov bunlar ücretsiz diye biliyorum ücretli arıyorsan Udemy'de zibilyon tane var.
Herkese merhaba C# dilinin eğiitimine başladım fakat UE4 kullanmak istiyorum ve yazılım dili olarak C++ kullandığını biliyorum. Sorum şu C++ nasıl öğrenebilirim ve nereden öğrenebilirim?
Hocam BTK Akadedminin eğitimlerinde sertifika da veriliyorumuş. O olay nasıl oluyor, bilgilendirebilir misiniz?BTK Akademi (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun) sitesine e-devler ile giriş yaparak oradaki kursa başvurabilirsiniz. 1 Milyon istihdam projesi kapsamında.
Sertifika veriliyor onu biliyorum ama kağıt üstünde midir yoksa e-devlette sanal bir kopya olarak mıdır tam bilmiyorum ama c# eğitimini veren kişiden dart-flutter eğitimini aldım başarılı anlatıyor.Hocam BTK Akadedminin eğitimlerinde sertifika da veriliyorumuş. O olay nasıl oluyor, bilgilendirebilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi Forumlar.
Hocam öncelikle yönlendirme için sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Bugün biraz inceleme şansım oldu, sistemi gayet başarılı buldum.Sertifika veriliyor onu biliyorum ama kağıt üstünde midir yoksa e-devlette sanal bir kopya olarak mıdır tam bilmiyorum ama c# eğitimini veren kişiden dart-flutter eğitimini aldım başarılı anlatıyor.