FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Abi izledim adamın yaptığı şeyleri ben yapınca olmuyor ne biçim şey bu c++
kardeşim kanalı kötüleme eğer bu konulara ilgiliysen youtube da en iyi anlatan kişidir kendisi ve yazılımda bazen boşluk koymak bile hata aldırabilirAbi izledim adamın yaptığı şeyleri ben yapınca olmuyor ne biçim şey bu c++
Object oriented olaylarını tam olarak anlamak için önce C öğrenip odan sonra cpp daha mantıklı olur diye düşünmekteyim. C temelini öğrenmeden Cpp ile object orientedı anlamakta zorluk çekilebilir.C++ dersleri,C++ nasıl öğrenirim?,C++,C++ Kim bulmuştur?,C++ Nedir?+C++ öğrenmek istiyorum,C++ öğreten siteler
Ekli dosyayı görüntüle 6099
C++ Nedir? + Kim Tarafından Yazılmıştır?
Ekli dosyayı görüntüle 6101
C++,1979 yılında Bjarne Stroustrup tarafından nesne yönelimli,yüksek seviyeli ve genel programlama dili olarak sunulmuş yazılım dilidir.C++ ilk ismi olan C with classes(C sınıfları) programlama dilinin eklentisi olarak görev görmektedir.
Bjarne Stroustrup ögrenci hayatındayken C++ geliştirmiştir.Kendi programlama dilini oluşturarak Teknoloji ve yazılım tarihinin en önemli yazılım dillerinden birini bizlere sunması ile bilgisayar dünyasına katkı sağlamıştır.C++ programlama dili C programlama ve nesne yönelimli kodlamalar yapabilmekte.C++ programının Türkçe okunuşu "Si Pılas Pılas" şeklindedir.
Ekli dosyayı görüntüle 6100
C++ Nereden Öğrenebilir?
Youtube üzerinden videolu anlatımla öğrenebileciğiniz bir kanal buldum aşağıya ders linkini attım.22 Bölümden oluşmaktadır.Daha çok bilgi sahibi olmanız için paylaşılmıştır.
C++ Videolu anlatım(Türkçe):Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap