C++ Öğrenmek gelişmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence öğrenmek istiyorum nasıl hangi kitabı aldın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bir kitapta durmayın.Her zaman youtube veya twich'ten açık öğrenme ile kendinizi geliştirin veya uyumsuz öğrenme için birçok kanal var

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
internette parayla satılan öğretici dersler var onları satın alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Sadece Kitap Okumakla Olmak Vİdeo İzlemende Lazım

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar c++ öğrenmek için kitap almıştım kitaptan öğrendiklerimi nasıl uygulayabilirim kendimi geliştirebilirim alıştırmalar, vb yapabileceğim bir kaynak varmı kitapta üstün körü anlatılmış yazılanları anladım.
youtubeden takip ederek herşeyi öğrenebilirsin

apm

Üye
5 HİZMET YILI
Kullandığın kitap eğer c++11 ve üzerini anlatıyorsa kullanabilirsin onun haricinde youtube üzerinden türkçe kaynak kullanmanı tavsiye etmem inheritance polymorphism smart pointers gibi bir çok konu anlatılmıyor eğer ingilizcen varsa udemy üzerinden beginning c++ programming from beginner to beyond kursunu almanı tavsiye ederim anlatan kişinin ingilizcesi anlaşılır şekilde ve tane tane konuşuyor. Türkçe bir kaynak istiyorsan yabancı dilden çevirilmiş bir kitap kullanman daha iyi olacaktır youtube üzerinde güzel bir türkçe kaynak bulamamıştım genellikde 80-100 arası video atılıyor ve önemli konular es geçilip c++'ın temel konuları işleniyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
en iyi şey, kursa devam edebilmenizdir, gerisi bu işi gerçekten yapmak istiyorsanız boştur, aynı zamanda öğretici videolara yardımcı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...