C++ ve Python öğrenmek için kaynak önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, geçici bir işsizlik dönemi geçiyorum. Bu dönemin boş geçmemesi verim alabilmek adına C++ veya Python öğrenmek istiyorum. Udemy haricinde bu program dillerinden herhangi birini öğrenebileceğim bir kaynak önerisi yapabilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
btkakademide ki kurslar ücretsiz ve bence yararlı oradan öğrenebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, geçici bir işsizlik dönemi geçiyorum. Bu dönemin boş geçmemesi verim alabilmek adına C++ veya Python öğrenmek istiyorum. Udemy haricinde bu program dillerinden herhangi birini öğrenebileceğim bir kaynak önerisi yapabilir misiniz?
youtube'da kursları var ama ne kadar kaliteli bilemem.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bilgigunlugum.net diye sitede hem video hem de notlar şeklinde var istersen bakabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
btkakademide ki kurslar ücretsiz ve bence yararlı oradan öğrenebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Biraz garip olucak ama youtube da uzun bi tutorialı var Python için. Onun dışında internette bazı siteler var onlarda iyi anlatıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
2 dili aynı anda öğrenme bence kaynak önerisi içinse anlatımlı calısmak istersen udemy,btkakademi veya para ile kursa gidebilirsin.

Software Engineer
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum en hızlı öğrenebileceğin yol, bir klon uygulama yapmak ama c++'ta ne yapabilirsin ondan emin değilim. Doküman okumak daha hızlı öğrenmene yarayabilir.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yabancı videolar daha iyi anlarsın onlara bak ben ordan öğrenmeye çalıştım şuan biraz bilgim var her gün çalışsan bilgin artar :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arşivi falan olsa güzel olurdu

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hintlilerden izle onlar daha iyi anlatıyor ama sen bilirsin Türk kaynaklarda iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
youtube öğrenebilirsin hocam ama ne kadar yararına olur ne kadar tatmin eder bilemem

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
youtube acıyorsun bir tane hintli hoca buluyorsun gerisi gelir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
youtube ve udmy kurslari var ama bazilari yeterli olmuyor udemyde çok alt düzeyde oluyor onlara dikkat et adamlar kurs satmak için satiyor resmen ama yinede hoca bulmani tavsiye ederim kendi kendini geliştirmen için çalişman lazim hatalarini kendin çözmen lazim bunu lisedeki bir matematik problemleri gibi gör altyapida bu yatiyor zaten kodlamada

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
youtube den battal hocayı araştır. ama yinede en mantıklısı udemy

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Google a istihza python yazarak yazbel tarafından çok güzel bir pdf kaynağa ulaşırsın. Başlangıçta karşılaşabileceğin hemen her problemin çözümü içeriğinde mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...