Temel olarak C# bilgim var ancak oyunlarda hile yazmayı bilmiyorum. 1-2 gündür güzel bir kaynak aradım ancak C# ile değilde C++ ile daha fazla kaynak buldum ve bende C++ 'dan çok anlamıyorum. Güzel önerileriniz varmıdır ya da güzel bir kaynak. Discordum : miaf#1540
Bu makale benim içinde onemli olacak. Birde benim merak ettigim birşey var. 3. Parti yazilim yazip yaymanin ulkemizde suçu varmi arastirdim var deniyor. Ama birçok kişi youtube da bilmemnede yayiyor hiçbirşey olmuyor. Varsa bilginiz benide haberdar edermisiniz. Teşekkurler.
Gene klasik türk milletimiz hile diyor 3 parti yazılım suç falan birisi diyor açık kaynak level botu adamın yapmak istediği şey Hack türkçe açılımı hile her neyse konumuza gelirsek C# ilgili video bulamassın RPM ve WPM fonksiyonlarını bil birazcık trainer yapcak seviyeye gel sonra çizim için GDI,DirectX,OpenGL,Vulkan,SDL falan öğrenebilirsin basit pointer çekme vb şeylere göz gezdir
Gene klasik türk milletimiz hile diyor 3 parti yazılım suç falan birisi diyor açık kaynak level botu adamın yapmak istediği şey Hack türkçe açılımı hile her neyse konumuza gelirsek C# ilgili video bulamassın RPM ve WPM fonksiyonlarını bil birazcık trainer yapcak seviyeye gel sonra çizim için GDI,DirectX,OpenGL,Vulkan,SDL falan öğrenebilirsin basit pointer çekme vb şeylere göz gezdir
Bazi sitelerde c# örnek hile kodları oluyor onları inceleyebilirsin başka site url si paylaşmak yasakmi bilmediğim için sitenin adresini yazmıyorum ama biraz ararsan bulabilirsin bahsettigim sitede örnak c# csgo hileleri var ilk olarak o kodlarla bir csgo hilesi yapmayı denersin sonrada kodların mantigini anlamaya çalişirsin