Pubg mobile hilesi neden güncellenmiyor? ve sorularım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Pubg mobile hilesi yayınlandıgından beri bir sorun çıkardı ve şunları sormadan edemeyeceğim hile crackmi? yoksa kendi yapım mı? eger kendi yapımsa sorun neden hemen belirlenemiyor? c++ hile yazma hakkında bilgim var eger bir problem var ise bende yardım edebilirim. @LeftSpace
bir diğer sorum ise hile 2 3 gündür testte ve test kullanıcıları ban yemedi ise hile çalışıyor demektir bu süreçte şuan ne durumdasınız? @ByYasin @L4G @Dragon Hack @xShankS
eskiden kendi yazmış olduğum projem vardı şuanda geliştirmiyorum eğer bir yerde problem sıkıntı varsa kaynak/kod/bilgi paylaşabilirim.​

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle hile cr4ck değil, bu işler sabır işi ilk testte ban çıkmadı, 2. testte ban çıktı o yüzden onu araştırıyolar, ayrıca emrivaki yapıcaksan zaten kodlamada biliyormuşsun kendi hileni kendin yap

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
hile ***** değil çıkan sorunları halletmeye çalışıyorlar

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim hile bedava olduğu için illaki başka hilelerin üzerinde yazılım oynamaları yapılarak sunulduğunu düşünüyorum. Beklemede kalacağız zaten adamlar beleşe sunuyorlar yani ban atarsa da yapacak bir şey yok. Ban atmazsa da illaki bir süre sonra ban atar.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle hile cr4ck değil, bu işler sabır işi ilk testte ban çıkmadı, 2. testte ban çıktı o yüzden onu araştırıyolar, ayrıca emrivaki yapıcaksan zaten kodlamada biliyormuşsun kendi hileni kendin yap
emrivaki degil olay kendi hilemin olmasıda değil burdaki esas amacım insanların hileyi kullanabilmesi ve kolaylık saglanması.
Kardeşim hile bedava olduğu için illaki başka hilelerin üzerinde yazılım oynamaları yapılarak sunulduğunu düşünüyorum. Beklemede kalacağız zaten adamlar beleşe sunuyorlar yani ban atarsa da yapacak bir şey yok. Ban atmazsa da illaki bir süre sonra ban atar.
tabi bekleyeceğiz sadece süreç hakkında bilgi almak istedim.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bence sorunları haletmeye çalışıyolardır

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
adamlar bedava hile sunuyor beklemekte bir zahmet bizim işimiz olsun

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yeni sezonun başında aktif olmuş olur :)

Üye
5 HİZMET YILI
valla bu hile canımızı su etti memoryhackrs bu sefer sınıfda kaldı

Oh And Theres a Woman
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Hile aktif edilince haber verirler zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...