C# programlama nasıl öğrenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI

C # Programlama öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebiilirim? Hangi siteyi tercih etmeliyim?.

Ücreti ile bir site önerebilirmisiniz. Sitenin c# öğretimi kolay olmasını istiyorum. Ve ayrıca ingilizce illa öğrenmem gerekmi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
c# yerine c++ öğrenebilirsin onun için önerim c++ Udemy'de bedava kurslar var yada para verip daha güzellerini alabilirsin.tabi ki ne yapacağına bağlı fakat ben c++ taraftarıyım ve temel olarak ingilizce öğrenmen gerek

Griffin Premium
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
c# yerine c++ öğrenebilirsin onun için önerim c++ Udemy'de bedava kurslar var yada para verip daha güzellerini alabilirsin.tabi ki ne yapacağına bağlı fakat ben c++ taraftarıyım ve temel olarak ingilizce öğrenmen gerek
Kesinlikle arkadaşın görüşüne katılıyorum c++ genel anlamda seni üzmez başlangıç için iyi olarakdan düşünüyorum forumda bununla ilgili paylaşımlar mevcut fakat udemy gelecek olursak bilmiyorum birşey diyemem sertifikalı yazım kurslarını araştıra bilirsin 4 bin tl bandında ücretleri var

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kendine bir hedef koyup bunu yapmak istiyorum diyiceksin sonra kendi kendine başlıyorsun zaten

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
w3schools önerimdir c# ın temellerini öğrenirsin sonra form tipi uygulamalara geçip kendini geliştirirsin.

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
C# İle Sadece Program Vesaire Kodlayabılırsn C++ İle Oyun Hileleri Vb Kodlarsın Önerdıgım sıtede Udemy

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Udemy den eğitim satın al, ama ingilizce şart

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Udemy'den öğrenebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Başlangıçta sadece 1 eğitim al udemy den. Bitirdikten sonra diğer eğitimlere geç. Biriktirme

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Udemy'den bir çok yazılım dilini öğrenebilirsin. Fakat c# dilinde genel olarak otomasyon programları yapılır. Bunun dışında pek işine yarayacak bir şey yok. Başka dillere yönelmeni tavsiye ederim

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI

C # Programlama öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebiilirim? Hangi siteyi tercih etmeliyim?.

Ücreti ile bir site önerebilirmisiniz. Sitenin c# öğretimi kolay olmasını istiyorum. Ve ayrıca ingilizce illa öğrenmem gerekmi.
aga youtube den öğrenebilirsin öğretici videolar oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...