Kesinlikle arkadaşın görüşüne katılıyorum c++ genel anlamda seni üzmez başlangıç için iyi olarakdan düşünüyorum forumda bununla ilgili paylaşımlar mevcut fakat udemy gelecek olursak bilmiyorum birşey diyemem sertifikalı yazım kurslarını araştıra bilirsin 4 bin tl bandında ücretleri varc# yerine c++ öğrenebilirsin onun için önerim c++ Udemy'de bedava kurslar var yada para verip daha güzellerini alabilirsin.tabi ki ne yapacağına bağlı fakat ben c++ taraftarıyım ve temel olarak ingilizce öğrenmen gerek
denedim ama erteleyerek bir yere kadar planlayıp o işe kalkışman lazım yoksa lafla peynir gemisi yürümezkendine bir hedef koyup bunu yapmak istiyorum diyiceksin sonra kendi kendine başlıyorsun zaten
udemy daha iyi diyorlar ama forumlardabtkakademi yararlıdır.
udemy kullandım ama kontrol ettiğimde adan zye bir anlatım bulamamıştım dediğim seneler 2017 2018 btk akademide daha iyi anlatım bir şekli var ama kişiye göre değişirudemy ve youtube i harmanla
aga youtube den öğrenebilirsin öğretici videolar oluyor.C # Programlama öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebiilirim? Hangi siteyi tercih etmeliyim?.
Ücreti ile bir site önerebilirmisiniz. Sitenin c# öğretimi kolay olmasını istiyorum. Ve ayrıca ingilizce illa öğrenmem gerekmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?