c# pubg hack programlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vb,c#,c++ hangisiyle kodlamak istiyosn sen ? en zor olan c++ sora c# kolay olanda vb

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyler ben öncelikle bu paylaşılan videoları seyredip iyice kavrayacağım
Post automatically merged:

sonra yolumuza bakarız
ayn
Post automatically merged:

ben c# ta kodlamak isitorum hem kolay hemde guı tasarımı çok hoş

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
konu iyi miş yeni bişey daha öğrenmiş olduım:)

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
netten araştır :)

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaslar suanda hile çalıstırabılen varmı emulatörde bugunkı guncellemeden sonra

Üye
8 HİZMET YILI
bende c# biliyorum ama uzun zamandır kodlama yapmıyor baya bi unuttum nerden başlasam

Üye
7 HİZMET YILI
Trainer yazma ile başlayabilirsin. Onlarca oyun indir. Küçük büyük farketmez. Sıkılmadan usanmadan trainer kodla. Ne zaman tamam artık ben bu trainer işini kaptım dersen o zaman assault cubeye geç. Mesela düşman canlarını bul. Düşman pozisyonunu bul. Bunları programında işle. Devamı gelecektir. Bu süre zarfında kaynak nerden bulursun bilmiyorum fakat bir grafik kütüphanesine hakim ol. Eğer sadece kendin kullanacaksan hilelerini performansa vs vs takılmayacaksan GDI+ kütüphanesini kullanabilirsin. Ama tabiki DirectX ve OpenGL'ye nazaran çok daha performans kaybı yaşatıyor. Ama onun haricinde gelişmiş bir kütüphane. İyi akşamlar. ( Bu son yazdığım grafik kısmına şimdilik takılma. Internal hile yapacaksan eğer oyun ne ile yapılmışsa o grafik kütüphanesini kullanman şart. Fakat ben External tarafındayım. Overlay işlemi yaparak GDI+'ı kullanabilirsin. Onun haricinde imkansızdır.)

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yeni sürümde çalışan bir hile buldum denedim çalışıyor ama biraz eksileri var özellikle radar güncelleme yok yazılım işiyle uğraşan arkadaşlar bu program üzerinden birşeyler yapabilir belki

Üye
7 HİZMET YILI
çalışan hileye bir göz atabilirmiyim sakıncası yoksa

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar yeni sürümde çalışan bir hile buldum denedim çalışıyor ama biraz eksileri var özellikle radar güncelleme yok yazılım işiyle uğraşan arkadaşlar bu program üzerinden birşeyler yapabilir belki
Başka bir coder o hile üzerinden kodlama yapması zor ucu acıksa işi bilen gene yapar ama sifreli ise sadece crackler ama gene randumanli çalişmaz

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hack olayları daha çok program bilgisine göre değil de tersine mühendislik bilgine giriyor sanki biraz :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...