C++ "Unresolved External Symbol __snprintf" Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar. Ben C++'da bir oyuna hile yapıyorum. Projeyi debug ederken karşıma bu hatalar geliyor. Daha bugün öğlen debugladım hiçbirşey değiştirmeden girip debuglayayım dedim sonra değiştireceğim için ama bu hataları verdi. Daha önce biyerde karşılaşmıştım çözdüm ama şuan çözemiyorum. Lütfen birisi yardımcı olsun.
VUbsLM.png

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Ufacık Bir ","ün Bile Hatası Büyük. projeyi kaydetmeden çık tekrar gir. bazen bendede oluyordu çözülmesse Debugları Resetle Olmaz İse Hata Ayıklama İşlemi Yap Devamı İçin Discord Gel ....

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar dediklerinizi yaptım zaten. Libler ekli, Hata yok. Bu hata Linker hatası. Kod bloğunun içinde bir sorun yok.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bu hata bendede olmuştu discord dan eklersen daha detaylı anlatabilirim hzmars09

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
adam herkesın sorununu cozmus cozemeyenler ıcın de bılgısayarlarınızın defenderları kontrol edın
sorun çok basitti zaten dll adındanda anlaşıldığı gibi adam githubdaki bi çocuğun hooku kullanıyor githubu açabilecek kadar kafası olan adamın gidip aldığı hatayı internette aratıp çözememesi asıl ilginç nokta

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hook bana ait, araştırma yaptım :) her zaman önce yabancı forumlara danışırım bilginize. önyargı iyi değildir. :)

Üye
6 HİZMET YILI
yapman gereken : önce ınlude ve lib ekle daha sonra proje sağ tık özellik yani ınclude lib ekle bölümü değilde o dizinin üstünde gelişmiş olacak oradaki visual studio 2019(v142) yazısına tıkla visual studio 2012 yi seç (önce visual studio 2012 indirmen gerek)

Hack Is My Life
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
move to visual studio 2019

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yapman gereken : önce ınlude ve lib ekle daha sonra proje sağ tık özellik yani ınclude lib ekle bölümü değilde o dizinin üstünde gelişmiş olacak oradaki visual studio 2019(v142) yazısına tıkla visual studio 2012 yi seç (önce visual studio 2012 indirmen gerek)
vakit kaybı.
#pragma comment(lib, "legacy_stdio_definitions.lib")
bu kodu kullanınca düzeliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bu hatayı bende aliyordum cozemedim sildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...