Merhabalar, c++ da hile kodlamak istiyorum fakat c++ bilgim 0 onun için bir kurs almam gerekli neleri önerirsiniz ?
Allahtan bilgisi olan yazsın dedik bizde biliyoruz onların olduğunu en verimli kurs hangisidir hangi konular nereden başlanır onları soruyorum mesaj kasmak için yorum yapmayın lütfen.
Hocam udemy sitesini inceleyebilirsiniz ücretsiz kurslar indirimler olmalıdır daha iyi bir eğitim alabilir ve serfitika alabilirsin sana kalmış inanç sabır ilham başarı
ilk önce c# c++ sı sökmen lazım sonra menü tasarlamak için imgui kullan youtubede bile var tutuorialları çok koaly sonra stridela hile kodlayabilrsin esp sadece onun içinde DrNseven in githubuna bakmanı öneririm
Öncelikle yapman gereken bir dil ile başlamak hile konularında evet C# ve C++ daha yaygın olabilir ancak gerçekden böyle şeylere başlamak istiyorsan hangisinde daha iyi anlıyorsan onla çalış ilk önce bir temel at ardında algortimanı geliştir ardında pratik yap belki ilerde GameHacking değilde daha başka şeyler yapmakda isteyebilirsin çünkü programlama bu yöne açık bir şey C++ temel ve algoritman olması gerek olmassa hiç bir şey yapamassın genel anlamda C++ konuşuyorum C# öğrenip C++ geç diyenler ise daha kalıtım yaparken bile public ogrenci : ogr diyen insanlar bu durumu C++'da şöyle düşün public ogrenciublic ogr biraz daha zor bi dil ancak günümüze baktığın zaman her şey C++ üzerinden geliştiriliyor sana önerim bu işlere merak sardıysan şu anda başla kimse seni tutmuyor günde 1-2 saat çalışarak bir yere varamassın ancak dostum bununda unutma sakın salıpda başka şeylere ilgiyi götürme kafan her zaman başarıda olsun iyi şanlar