Dostum loader şuanda aktif değil. Tasarım yapıldı ancak renk uyumu üzerinde çalışılmadı. Kodlar hazır olunca renk uyumuna odaklanılacak.bence renk değiştir dostum
Paylaştığınız resimde loaderın tasarımı güzel görünüyor. Öncelikle loaderınızı mysql database için düzenleyebilirmisiniz? önreceğim çoğu özellik için kolaylık sağlayacaktır.
1) bir web admin arayüzü ile (php tabanlı olabilir) database e dll ismi durumu ve loaderın dll yi otomatik indirmesi için indirme linklerinin düzenlenebileceği bir panel
2)yeni kullanıcıların loaderdan kaıt olabilmeleri için database bağlantılı kayıt olma sayfası
3)mevcut kullanıcıların süreli üyeliklerinin nezaman biteceğini gösteren yine loader içinde bir üyelik bilgisi sayfası
4)loadera kayıtlı hilelerin güncellenmesi bittiğinde eski dll nin üzerine yeni dll nin indirilmesi
5)belki bir üst aşamaya taşıyacağım ama dll mantığından tamamen kurtulup manuel map injection sistemi ile hilelerin kayıtlı olduğu dll dosyalarının kullanıcının bilgisayarına indirilmeden injecte edilmesi
Yazdıklarımı biraz hızlı şekilde yazdığım için üstü kapalı lmuş olabilir açıklamamı istediğiniz birşey olursa açıklamaktan zevk duyarım lütfen motivasynunuzu kaybetmeyin güzel bir proje üzerinde çalışıorsunuz.
Ben teşekkür ederim lütfen motivasyonunu kaybetme açık kod yazan ve yazdığı kodu gelecek yorumlara göre düzenlemeye istekli insanları bulmak zor. Başarılar dilerimÖnerilerin için sağol dostum. MySQL Database ile Loader yapabilirim. Ancak 1. Açıklamaki Web Admin Arayüzünü yapamam. PHP ile aram pek yok. Yeni güncellemede yeni DLL veya EXE kullanıcı hangisini isterse artık o sistem şuanda da var. Manual Map Injection sistemi de yapılabilir. Hepsi aklımda bulunacak güzel yorumun için teşekkür ederim
Teşekkür ederim dostumBen teşekkür ederim lütfen motivasyonunu kaybetme açık kod yazan ve yazdığı kodu gelecek yorumlara göre düzenlemeye istekli insanları bulmak zor. Başarılar dilerim
Amacım tasarımı göstermek değildi aslında ama yine de yorumun için sağolGüzel gözüküyor sadece renk bozmuş onuda halledersin :gelisirabii::gelisirabii::gelisirabii:
Cuma günleri haricinde ne yapacağız?bırakın bu işleri cumaya gidin daha faydalı
Örnek loader olması için yapıldı. BunifUI Full versiyonla yapıcam yakında. GunaUI ya da bakarım. Önerin için sağolBence tasarımı baştan aşşağıya değiştir GunaUI ile daha güzel şeyler yapabilirisn
Eline sağlık güzel olmuş.
Sağolun da konu öneri, istek konusu haberiniz olsun.Loader güzel olmuş ellerine sağlık dostum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?