C# Yeni Loader Source Öneri, istek | TRKByte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhaba dostlar. Ben TRKByte. Bu postun altına paylaşmamı istediğiniz loaderin nasıl bir sistemi olmalı yazın. Bende sizin önerilerinize göre bir Loader hazırlayıp sourceyi sizlere sunayım.

Şuan üzerinde çalıştığım kendi loaderimde veriyi listview e XML ile site
üzerinden veri çekme yaptım.
Bu veriler Columns'ta "Hile" ve "Durum" olarak gözükmektedir.Örnek resim;
1.png

Bu ve bunun gibi öneri ve istekleri iletirseniz uygulamaya çalışırım.

DİPNOT
Bu konunun açılma amacı sizlerden kendi loaderim için ve sizlere sunacağım Loader Source için öneri ve istek konusudur.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Paylaştığınız resimde loaderın tasarımı güzel görünüyor. Öncelikle loaderınızı mysql database için düzenleyebilirmisiniz? önreceğim çoğu özellik için kolaylık sağlayacaktır.
1) bir web admin arayüzü ile (php tabanlı olabilir) database e dll ismi durumu ve loaderın dll yi otomatik indirmesi için indirme linklerinin düzenlenebileceği bir panel
2)yeni kullanıcıların loaderdan kaıt olabilmeleri için database bağlantılı kayıt olma sayfası
3)mevcut kullanıcıların süreli üyeliklerinin nezaman biteceğini gösteren yine loader içinde bir üyelik bilgisi sayfası
4)loadera kayıtlı hilelerin güncellenmesi bittiğinde eski dll nin üzerine yeni dll nin indirilmesi
5)belki bir üst aşamaya taşıyacağım ama dll mantığından tamamen kurtulup manuel map injection sistemi ile hilelerin kayıtlı olduğu dll dosyalarının kullanıcının bilgisayarına indirilmeden injecte edilmesi
Yazdıklarımı biraz hızlı şekilde yazdığım için üstü kapalı lmuş olabilir açıklamamı istediğiniz birşey olursa açıklamaktan zevk duyarım lütfen motivasynunuzu kaybetmeyin güzel bir proje üzerinde çalışıorsunuz.

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Paylaştığınız resimde loaderın tasarımı güzel görünüyor. Öncelikle loaderınızı mysql database için düzenleyebilirmisiniz? önreceğim çoğu özellik için kolaylık sağlayacaktır.
1) bir web admin arayüzü ile (php tabanlı olabilir) database e dll ismi durumu ve loaderın dll yi otomatik indirmesi için indirme linklerinin düzenlenebileceği bir panel
2)yeni kullanıcıların loaderdan kaıt olabilmeleri için database bağlantılı kayıt olma sayfası
3)mevcut kullanıcıların süreli üyeliklerinin nezaman biteceğini gösteren yine loader içinde bir üyelik bilgisi sayfası
4)loadera kayıtlı hilelerin güncellenmesi bittiğinde eski dll nin üzerine yeni dll nin indirilmesi
5)belki bir üst aşamaya taşıyacağım ama dll mantığından tamamen kurtulup manuel map injection sistemi ile hilelerin kayıtlı olduğu dll dosyalarının kullanıcının bilgisayarına indirilmeden injecte edilmesi
Yazdıklarımı biraz hızlı şekilde yazdığım için üstü kapalı lmuş olabilir açıklamamı istediğiniz birşey olursa açıklamaktan zevk duyarım lütfen motivasynunuzu kaybetmeyin güzel bir proje üzerinde çalışıorsunuz.

Önerilerin için sağol dostum. MySQL Database ile Loader yapabilirim. Ancak 1. Açıklamaki Web Admin Arayüzünü yapamam. PHP ile aram pek yok. Yeni güncellemede yeni DLL veya EXE kullanıcı hangisini isterse artık o sistem şuanda da var. Manual Map Injection sistemi de yapılabilir. Hepsi aklımda bulunacak güzel yorumun için teşekkür ederim :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Önerilerin için sağol dostum. MySQL Database ile Loader yapabilirim. Ancak 1. Açıklamaki Web Admin Arayüzünü yapamam. PHP ile aram pek yok. Yeni güncellemede yeni DLL veya EXE kullanıcı hangisini isterse artık o sistem şuanda da var. Manual Map Injection sistemi de yapılabilir. Hepsi aklımda bulunacak güzel yorumun için teşekkür ederim :)
Ben teşekkür ederim lütfen motivasyonunu kaybetme açık kod yazan ve yazdığı kodu gelecek yorumlara göre düzenlemeye istekli insanları bulmak zor. Başarılar dilerim

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Güzel gözüküyor sadece renk bozmuş onuda halledersin :gelisirabii::gelisirabii::gelisirabii:

Reverse Engineerer
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Your color and buttons make me feels uncomfortable...: Cryangry:

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bence tasarımı baştan aşşağıya değiştir GunaUI ile daha güzel şeyler yapabilirisn
Örnek loader olması için yapıldı. BunifUI Full versiyonla yapıcam yakında. GunaUI ya da bakarım. Önerin için sağol :)

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eline sağlık güzel olmuş.

null
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Loader güzel olmuş ellerine sağlık dostum.

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
O zaman renkleri biraz daha canlı yapabilirsin. Ya da Bunifu gibi eklentilerle daha şık bi görünüm elde edebilirsin.

null
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
GunaUI ve BunifUI deneyebilirsin dostum. Güzel olacağına inanıyorum :D :burnbear:

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yorumlarınız için teşekkür ederim :)

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Öncelikle daha iyi tasarım yapmalısın. Giriş & Kayıt sistemi olabilir. Aydınlık ve Gece modu olabilir. FTP Chat yapabilirsin. Arkadaşların dediği gibi Bunifu ve Guna UI gibi şeylerle tasarımı daha canlı, göz çekici hale getirebilirsin. Kolay gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...