Caitlyn mi? Lucian mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Ben scriptte lucianı pek beğenmedim script kullanıyorsan caitlyn daha iyi olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyunun başında lucian daha iyi ve sonunda caitlyn güçlenir

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
tartısmasız lucian bence

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Caitlyn kısa sürede ani hasarıyla ön planda, Lucian ise dinamikliği ve hareket kabiliyetiyle takım savaşlarında uzun süre ayakta kalabilme, desteği olmadan da çatışabilme özelliklerine sahip üzerine gelen focusdan rahatlıkla sıyrılabiliyor aşşşırı elit bi hero bence :d

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İkisi de Lane'de diğer saldırı gücü taşıyıcılarına göre üstünlük kurabiliyor. Fakat range(menzil) avantajı bakımından lane için caitlyn daha sıklıkla kullanılıyor. Bunun yanı sıra Lucian'ın vermiş olduğu Burst Damage(Ani hasar) Caitlyn'in kombosuna nazaran daha yüksek. Rahatlıkla 1v2 atabilecek bir şampiyondur lucian, lakin caitlyn'e göre bir tık daha melee(yakın) olduğundan dolayı kullanımı ve mekanikleri zorluk çıkarabilir. Matchup'ına göre karşında daha kolay eriyecek şampiyonlar ve rahat lane geçirebilecek early karşılaşmalar olduğunda lucian; daha sert geçecek ve late'ye(geç oyun) kalacak karşılaşmalar için farming yapmak için caitlyn tercih edebilirsin. İyi forumlar!

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence lucian barumla koridorda çok güçlü oluyor nami ilede öyle ve baya mekanik bir hero

Üye
5 HİZMET YILI
Cait'i daha çok seviyorum, yüksek aralık nedeniyle maçları kazanmak çok kolay

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Early game için kesinlikle lucian derim. Caitlyn her safada gücü aynı caitlyn'de oynanabilir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Lucian çok daha mobil bir karakter bu yüzden skil shotlı herolara karşı oynanabilir fakat cait menzil avantaji çok fazla fakat dezavantajı mobil değil mesafeyi korudugu sürece luciandan daha güçlü oldugunu düşünüyorum açıkcası dodgene güveniyorsan cait oynamanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Caitlyn çok oynadım ama hiç Lucian oynamadım sizce hangisi daha iyi?
Benim fikrim ise Caitlyn hız konusunda sönük kalıyor ama Lucian'ın "E" tuşu sadece hız üzerine siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?a
very good caitilyn starting with her range is very high you win most of the matchups against other champions i choose and i am main vayne and i catch a lot for her ... of course for those who know how to play with caitilin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...