Çalınan fortnite hesabı ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
2017de açtığım ve 2019da içinde ilk sezon battlepass fullediğim için değerli hesabım çalınmıştı. Şu aralar değeri baya yüksek. olay o değil kendim bu hesabı geri alıp oynamak istiyorum. Hesabı almak için araştırma vs. yaptım ve epic destekten hesabımı almak için iletişimi geçtim. 1 ile 2 gün arasında cevap veriyorlar ki bu süre bir soruna yanıt vermek için uzun. Benden hesabı ilk oluşturduğum epostayı ve kullanıcı adını istediler verdim. Sonra ilk oluşturduğum bu hesaba doğrulama linki attılar doğruladım. Bu hesaba zamanında bağladığın başka hesap var mı dediler onu hatırlayamadığım için yazmadım. ilk hesapsa satın alım yaptığın şehri semti söyle dediler söyledim. ilk satın alımında kullandığım kartın son 4 hanesini istediler verdim. (tüm bunlara kesin net bir cevap verdim çünkü satın alım sonrası maile bu bilgilerin hepsi faturada düşüyor)
ilk satın alım faturanın numarasını istediler verdim. İlk satın alımın faturasının ekran görüntüsünü istediler verdim. özellikle bu ilk epostama doğrulama maili geldiğinde çalınan çarın kullanıcı adı oraya düştü arapça bişey alksngnmjhsd (hesabı geri alabilirsem içini doldurmuş olması muhtemel :d

Yani dostlarım anliyacağınız vermediğim bi ... kaldı ama olumlu dönüş yapmadılar ve bana şunu söylediler "Bununla beraber cevapların maalesef seni hesap oluşturucusu olarak doğrulamamız için yeterli olmadı. Moralini bozma, bu geçici bir durum olabilir. Yeni bir araştırma ve yeni cevaplar ile seni bu hesabın oluşturucusu olarak doğrulayabileceğimize inanıyorum." ben durur muyum hemen bi mail daha attım ,
Yani istedikleri neredeyse her bilgiyi verdim bizzat epostama mail attılar doğruladım kabul etmeme sebepleri ne olabilir ve hesabı alabilmem için ne yapmam lazım yardımcı olabilecek böyle birşey yaşayıp çözen vs. birinin bana yardımcı olmasını istiyorum. şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• çalınan hesabım 4. foto.jpg
    çalınan hesabım 4. foto.jpg
    41.5 KB · Görüntüleme: 88
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Destek yeni hesap açmayı daha basit gördüğü için alttan alttan oraya yönlendiriyor; dilerseniz yeni bir hesap açıp eğlenceye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Destek yeni hesap açmayı daha basit gördüğü için alttan alttan oraya yönlendiriyor; dilerseniz yeni bir hesap açıp eğlenceye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz
sonrasında hesap açmıştım hala ordan oynuyorum. ama eski hesabımdaki değerli kostümleri oynamak istiyorum. alana kadar uğraşıcam duırmak yok :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kanka destek aç ama fazla takmıyo destekte

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Destek açıp dilekçe gönder, ugrasmak isterlerse yaparlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam genelde fortnite dahil discord vs. destekleri uğraşmak istemiyorlar.Yapabiliceğin pek birşey yok geçmiş olsun artık daha dikkatli ol oyunların desteklerine güvenmemek gerek iyi forumlar :)

Üye
2 HİZMET YILI
Fortnite hesabım çalınırsa veya güvenliği tehlikeye girerse ne yapmalıyım? Hesabının çalınması veya güvenliğinin tehlikeye girmesi halinde yapman gereken ilk şey şifreni değiştirmek. Şifreni değiştirdiğinde, Epic Games internet sitesine senin hesabınla giriş yapmış herkes hesabından çıkarılır

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
mail atmaya devam et bir süre sonra hesap kilitlenir sana verirler

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
  1. E-posta Şifresini Değiştir: Hesabına bağlı olan e-posta hesabının şifresini değiştir. Bu, hesabının güvende olması için ilk adımdır.
  2. Epic Games Destek ile İletişime Geç: Epic Games'in destek ekibiyle iletişime geç. Çalınan hesabın durumunu ve yaşadığın sorunu açıkça anlat. Genellikle hesabını kurtarmak için yardım edebilirler.
  3. Güvenlik Önlemlerini İncele: Güvenlik önlemlerini arttır. İki faktörlü kimlik doğrulama gibi ek güvenlik adımlarını etkinleştirerek hesabını daha korumalı hale getirebilirsin.
  4. Gerekiyorsa Şikayette Bulun: Eğer hesabın çalındıktan sonra kötüye kullanıldıysa, yani hile yapmak veya kötü amaçlar için kullanıldıysa, bu durumu Epic Games'e bildir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Zamanında aynı durumu bende yaşamıştım epic hesabıma erişemiyorum mail attım karşı taraf benden en son epic games faturamı istedi ve bir mail istediler aradan 2 gün geçtikten sonra mailime şifre sıfırlama adı altında bir şey geldi ve hesabıma erişebildim. Senin ile ilgilenen kişi biraz geçiştirmek istemiş gibi görünüyor mail atmaya devam et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...