Çalınan Fortnite hesabı nasıl geri alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tada
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba, bir gün Fortnite'ye girecektim. Bir baktım, e-Posta geçersiz diyor. İnternette araştırdım, numara doğrulaması ekleyenlere böyle şeyler oluyormuş. Epic Games'te cevap veriyor ama olumsuz cevap veriyor. Hesabımı nasıl geri alacağım? Hesabım banlandı mı? Atlatmış birisi söyleyebilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
epic gameste hesap kurtarma bölümünden geri alabilirsin e posta kayıtlı varsa hesaba bağlı ordan bulabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun ticket atabilirsin veya epic games destek kısmından ulaş ordan konuş sana soru sorarlar büyük ihtimal onlara cevap vereceksin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hesabındaki e posta ile destek ekibiyle iletişime geç o zaman yardımcı olurlar büyük ihtimalle geçmiş olsun :')

tada
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
epic gameste hesap kurtarma bölümünden geri alabilirsin e posta kayıtlı varsa hesaba bağlı ordan bulabilirsin
hesabındaki e posta ile destek ekibiyle iletişime geç o zaman yardımcı olurlar büyük ihtimalle geçmiş olsun :')
kanka ticket açarak destek talep edebilirisin
merhaba destek ekibi bilgi veremiyoruz diyor sürekli tekrar yazıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
benimde hesabım çalındı epic games hesabının e postası gitiyse geçmiş olsun

tada
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
epostasını değiştirmiş.

Üye
3 HİZMET YILI
knk buna benzer bende yaşamıştım o yüzden sorunu cevapladım bana yardımcı olmuşlardı 2 gün içerisinde mail ile geri dönmüşlerdi.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Devamlı ticket atmaktan başka çare yok, cevap vermek zorundalar nasıl vermiyorlar anlamadım. Diğer türlü yapabileceğin bir şey yok.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
şikayetvar sitesinden bir dene istersen

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Banla alakalı bir durum değil, hesabın çalınmış belli ki. Destek ekibine ulaşmaktan başka yolu yok.

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Öncelikle Geçmiş olsun hocam ilk önce desteğe ticket açarak başla Hesabın Çalınmadığından emin ol ve destek senden bazı bilgiler isteyecektir hesabına umarım erişirsin bu kadar farklı bir çare yok hocam iyi günler

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ticket açıp e- faturanı at hesabın sana olduğuna dair kanıt olarak sana geri veriyorlar direk hesabı .

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aynı durum bana da oldu trojan yemiştim, sana da aynısı olmuş olabilir. desteğe yazarak geri alırsın %80

lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Epic games ticket konularıyla çok ilgilenmiyor. Bir keresinde ticket atmıştım benzer bir durum için ve 1 ay sonra cevap gelmişti ve süreç tam 2.5 ay sürdü ama şu anda yapabileceğin tek şey yine ticket atmak gibi görünüyor brom.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
epic game ticket atıp destek talaep edebilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kankam adamların sistemlerini sürekli defalarca zorlayıp bıktırman lazım paso mail göndereceksin bilet atman lazım falan yani başka bir yolu yok bunun mailine olumlu cevap gelesiye kadar mecbur bu şekilde devam etmen lazım geçmiş olsun bu arada

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
epic gamese destek attın mı ? ve atarken oyunları alırken ilk maili faturalarını attın mı.

Üye
3 HİZMET YILI
mail at kanka adamlara hesabın ilk sahibi olduğunu doğrulamak için bilgi istiyorlar

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam bütün hesap bilgileriniz değişmiş. Kenidiniz geri alamazsınız epic gamese ticket atmanız gerekir. Eski eposta, fatura ve kullanılan kart gibi birkaç bilgiyi vererek hesabınızı geri alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...