Onaylı Üye
Çalan kişi Gmail ve telefon numarasını değiştirmiş. Nasıl geri alabilirim? Anlayan birisi varsa yardım etsin.
Moderatörün son düzenlenenleri:
destek ekibine ulaşamıyorum nasıl ulaşıcamMerhaba , öncelikle geçmiş olsun dostum. Umarım en kısa sürede hesabına tekrar kavuşursun . Öncelikle hesabın sana ait olduğu döneme dair bilgileri sunabilirsin. Şöyle ki instagram desteğe yazıp yetkililerle iletişime geç ve eğer hesabına post v.s attıysan orada suratının net bir şekilde gözüküyorsa fotoğrafını bile göndererek hesaba tekrar ulaşabilirsin. Bu yol sana pek mantıklı gelmiyor olabilir ama böyle çok hesap kurtarıldı. Hesabını açtığın tarih , kimle ne konuştuğuna dair hatırladığın bilgiler gibi bilgileri sunabilirsin. Çift faktörlü kimlik doğrulamayı aktifleştirmen senin için daha yararlı olacaktır. Destekle iletişime geç onların istekleri doğrultusunda cevaplar ver umarım hesabına en kısa sürede tekrar ulaşırsın. (Önceden sürekli bağlandığın ip adresi konum,vb bilgileri de verebilirsin .)
Türkiye'den Instagram müşteri hizmetlerine ulaşabileceğiniz telefon numaraları +1 650 543 4800 ve +1 650-308-7300 idir. Instagram müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak ya da WhatsApp'tan mesaj göndererek sorun ve şikayetleriniz için destek alabilirsiniz.destek ekibine ulaşamıyorum nasıl ulaşıcam