Çalınan Instagram hesabı nasıl kurtarılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Çalan kişi Gmail ve telefon numarasını değiştirmiş. Nasıl geri alabilirim? Anlayan birisi varsa yardım etsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba , öncelikle geçmiş olsun dostum. Umarım en kısa sürede hesabına tekrar kavuşursun . Öncelikle hesabın sana ait olduğu döneme dair bilgileri sunabilirsin. Şöyle ki instagram desteğe yazıp yetkililerle iletişime geç ve eğer hesabına post v.s attıysan orada suratının net bir şekilde gözüküyorsa fotoğrafını bile göndererek hesaba tekrar ulaşabilirsin. Bu yol sana pek mantıklı gelmiyor olabilir ama böyle çok hesap kurtarıldı. Hesabını açtığın tarih , kimle ne konuştuğuna dair hatırladığın bilgiler gibi bilgileri sunabilirsin. Çift faktörlü kimlik doğrulamayı aktifleştirmen senin için daha yararlı olacaktır. Destekle iletişime geç onların istekleri doğrultusunda cevaplar ver umarım hesabına en kısa sürede tekrar ulaşırsın. (Önceden sürekli bağlandığın ip adresi konum,vb bilgileri de verebilirsin .)

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Merhaba , öncelikle geçmiş olsun dostum. Umarım en kısa sürede hesabına tekrar kavuşursun . Öncelikle hesabın sana ait olduğu döneme dair bilgileri sunabilirsin. Şöyle ki instagram desteğe yazıp yetkililerle iletişime geç ve eğer hesabına post v.s attıysan orada suratının net bir şekilde gözüküyorsa fotoğrafını bile göndererek hesaba tekrar ulaşabilirsin. Bu yol sana pek mantıklı gelmiyor olabilir ama böyle çok hesap kurtarıldı. Hesabını açtığın tarih , kimle ne konuştuğuna dair hatırladığın bilgiler gibi bilgileri sunabilirsin. Çift faktörlü kimlik doğrulamayı aktifleştirmen senin için daha yararlı olacaktır. Destekle iletişime geç onların istekleri doğrultusunda cevaplar ver umarım hesabına en kısa sürede tekrar ulaşırsın. (Önceden sürekli bağlandığın ip adresi konum,vb bilgileri de verebilirsin .)
destek ekibine ulaşamıyorum nasıl ulaşıcam

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
telefon numaran veya e postan kayıtlıysa şifreni sıfırlayabilir hesabını alabilirsin olmazsa destek ekibine ulaşmayı dene

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yeni Bir Hesap Açıp Bu Hesabın Sana Ait Olduğunu Ve Çalındığını Söyleyip Daha Sonra Senden İstenen Kimlik Fotoğrafları İle Bunu Kanıtlayıp Hesabına Tekrar Erişim Sağlayabilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hesabı açarken ilk eposta var onu biliyorsan geri alırsın destek ekibine yaz

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
telefon numaran veya e posta kayıtlıysa alırsın değilse geçmiş olsun

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
destek ekibine ulaşamıyorum nasıl ulaşıcam
Türkiye'den Instagram müşteri hizmetlerine ulaşabileceğiniz telefon numaraları +1 650 543 4800 ve +1 650-308-7300 idir. Instagram müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak ya da WhatsApp'tan mesaj göndererek sorun ve şikayetleriniz için destek alabilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
2 HİZMET YILI
senin oldugunu kanıtlarsan her türlü alırsın ama instagram destek biraz kıl ilgilenmiyorlar geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...