Çalınan LoL hesabı kurtarıldığında ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Daha önce bir kaç yerden bir şeyler indirdim ve bilgisayarıma trojan virüs falan bulaştı. Malware ile tarattım ama kimi zaman hâlâ virüs bulmakta ve bilgisayarımı formatlamadım. LoL hesabım da çalındı ama adam bir şeye ellememiş. Ne yapmam gerekiyor? Şifreyi değiştirdim, hesap şu an elimde.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kardeşim hesap elinde ise mail bilgilerini kontrol et bir değişim olmuş mu? Eğer bir problem yoksa mail şifrende ellerine geçmiş olabilir onu da değiştir devam et

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
şifreyi dğeiştirdiysen tekrar giriş yapma yüksek ihtimal keylogger var bilgisayarında. En kısa zamanda format atmassan farklı hesaplarında patlayabilir. Sosyal medya hesapların gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
şifreyi dğeiştirdiysen tekrar giriş yapma yüksek ihtimal keylogger var bilgisayarında. En kısa zamanda format atmassan farklı hesaplarında patlayabilir. Sosyal medya hesapların gibi.
sosyal medyaya giriş yapmıyorum sadece pc ye oyun için giriyorum ve gmail hesabıma filan giriyorum ama şuan bi sıkıntı yok adam hesabıma bugun 5:30 da girmiş 2 maç atmış şaka gibi dhsadaajdakl :D

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
sosyal medyaya giriş yapmıyorum sadece pc ye oyun için giriyorum ve gmail hesabıma filan giriyorum ama şuan bi sıkıntı yok adam hesabıma bugun 5:30 da girmiş 2 maç atmış şaka gibi dhsadaajdakl :D
Sen yinede garantiye al kendini en kısa zamanda tamamen formatlaman tavsiyemdir daha kötü sonuçlar çıkabilir.

Üye
4 HİZMET YILI
dostum önce format at büyük ihtimal pcde keyloger vardır mail falan elinde ise değiştirmeye çalış eğer oda elinde değilse başka hesaptan riota ticket at orda sorular soruyorlar onları dogru bir şekilde cevaplarsan hesabını geri alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Format attiktan sonra mail ve şifreyi değiştirmeni tavsiye ederim

Üye
4 HİZMET YILI
Daha önce bi kaç yerden bişeyler indirdim ve pc ye trojan virüs filan bulaştı malware ile tarattım ama kimi zaman hala virüs buluyor ve pc formatlamadım ve lol hesabım çalındı ama adam bişey ellememiş ne yapmam gerek şifreyi değiştirdim hesap şuan elimde.
iyice kontrol et degişen bişey varmı diye

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
webteb lol ayarlarını kontrol et iki aşamalı doğrulama faktörü yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hesabı almışsın zaten hesap için maili kontrol edip şifreni değiştirip 2 aşalamı doğrulamanı açmanı öneririm pc içinde virüs uygulaması kurup tam tarama yapmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
ticket atarsan (gerçek insanlar ) ( rioterlar ) sana yardımcı olabilir

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
temiz format herseyin caresi kardesim xd at bisiycek olmaz adam maili degistiyordiyse bye bye de su ic

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle keylogger var PC’de bi format çak ondan sonra şifrelerini vs değiştir

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hocam geçmiş olsun öncelikle, hesap sendeyse direkt siteden girip bilgilerini mailini üstüne almaya çalış. mail sende olduktan sonra şifre önemli değil. mail önemli bence. İyi akşamlar.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
mailinde mi değişti kanka geçmiş olsun birdaha da zor alırsın

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Pc de keylogger var ve sen hala duruyo musun direkt formatla
Post automatically merged:

Mail hesabın değişse bile eğer hesabın ilk sahibiysen riotun soracağı bir kaç soruyla rahatlıkla hesabını geri alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...