E posta hesabını kurtarmak için telefon yada başka bir e posta adresi eklenediysen imkanı yok.
Hayır yok.J o y game hesap bilgilerine Telefon numarası eklememiştim telefon numarası ile hesabın şifresini değiştirme imkanım var mı ?
E postayı değiştirmemin bir yolu yok mu ?Hayır yok.
Maalesef değiştiremezsin. Cep telefonuyla şifre değiştirme diye bir şey J0ygame web sitesinde mümkün değildi diye hatırlıyorum. E-postaya bir şekilde ulaşmayı başaramazsan ne yazık ki hesabı geri alamazsın. Kimin çalmış olabileceği konusunda bir fikrin var mı?E postayı değiştirmemin bir yolu yok mu ?
kayıtlı e postayı şuanda başka birisi kullanıyor ve ben ulaşamıyorum değiştiremez miyim ?
bilmiyorum zaten oynamayı bırakmıştım hesabı satacaktım bugün bir gireyim dedim ne var diye hesap çalınmış :/Maalesef değiştiremezsin. Cep telefonuyla şifre değiştirme diye bir şey J0ygame web sitesinde mümkün değildi diye hatırlıyorum. E-postaya bir şekilde ulaşmayı başaramazsan ne yazık ki hesabı geri alamazsın. Kimin çalmış olabileceği konusunda bir fikrin var mı?
Geçmiş olsun. E-postaya ulaşmaktan başka çare yok.bilmiyorum zaten oynamayı bırakmıştım hesabı satacaktım bugün bir gireyim dedim ne var diye hesap çalınmış :/
Desteğe hiç başvurma knk ben vurduma pişmanın hesabın ilk açılışından tut kaçkere isim değiştirdin vile baya soruyor eğer e posta erişemıyorsan e postana güvenlik ile ekledin telefon numarsı vile koyduysan alırsın o da yoksa yedek kod önceden aldıysan onla dene kurtarmayı başka bi çözümü yokDestekle iletişime geçmen lazım özellikle canlı destek