Çalınan Wolftü hesabı nasıl kurtarılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar dün gece saat 3 civarında Wolftü hesabım çalındı ve e-postaya erişemiyorum. Nasıl geri alabilirim, bir yolu yok mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
E posta hesabını kurtarmak için telefon yada başka bir e posta adresi eklenediysen imkanı yok.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
E postayı değiştirmemin bir yolu yok mu ?

kayıtlı e postayı şuanda başka birisi kullanıyor ve ben ulaşamıyorum değiştiremez miyim ?
Maalesef değiştiremezsin. Cep telefonuyla şifre değiştirme diye bir şey J0ygame web sitesinde mümkün değildi diye hatırlıyorum. E-postaya bir şekilde ulaşmayı başaramazsan ne yazık ki hesabı geri alamazsın. Kimin çalmış olabileceği konusunda bir fikrin var mı?

Üye
5 HİZMET YILI
Maalesef değiştiremezsin. Cep telefonuyla şifre değiştirme diye bir şey J0ygame web sitesinde mümkün değildi diye hatırlıyorum. E-postaya bir şekilde ulaşmayı başaramazsan ne yazık ki hesabı geri alamazsın. Kimin çalmış olabileceği konusunda bir fikrin var mı?
bilmiyorum zaten oynamayı bırakmıştım hesabı satacaktım bugün bir gireyim dedim ne var diye hesap çalınmış :/

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
soğuk su içebilirsin...

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
epostanı geri alman lağzım eğer elinde yoksa varsa alabilirsin yoksa imkansız

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Destekle iletişime geçmen lazım özellikle canlı destek

ENDLESS
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Destekle iletişime geçmen lazım özellikle canlı destek
Desteğe hiç başvurma knk ben vurduma pişmanın hesabın ilk açılışından tut kaçkere isim değiştirdin vile baya soruyor eğer e posta erişemıyorsan e postana güvenlik ile ekledin telefon numarsı vile koyduysan alırsın o da yoksa yedek kod önceden aldıysan onla dene kurtarmayı başka bi çözümü yok

Üye
4 HİZMET YILI
eposta kurmaya gir epostan bir telefona veya pc ye bağlıysa ordan şifreyi değiştir sonra joygame şifremi unuttum de ve şifreni değiştir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka joygame sitesinde canlı destek var bildigim kadarıyla oraya sor oda birşey yapamazsa soguk su iç üstüne

Üye
4 HİZMET YILI
telefon ekli değilse ve mail adresini almaktan başka çaren yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
e posta ile değiştireiblirsin yada joygame bir e mail at bence daha iyi olur senin için

Üye
9 HİZMET YILI
üstüne soğuk su iç dostum arkanda kocaman memory var aç h1le hıncını al ALJASFSODIGJDSHM

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Abi J0ygame'e ticket atabilirsin ama açık konuşmam gerekirse pek iç açıcı değil durum. Az önce bir yerden okuduğum yazıya göre J0ygame sorumluluk kabul etmiyormuş. Ayrıca e-posta hariç kurtarma seçeneği sunmuyor, bu nedenle önce e-posta adresini kurtarman daha iyi olacaktır. G00gle bunun için yeterince yardımcı olacaktır. İnşallah gmailinde tel no. vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...