Çalışan bot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Beyler çalışan ban atmayan bot bulmak neden bu kadar zor en son 2013 te kullanmıştım o zaman bayagı vardı bu hesap kasıp satanlar ne kullanıyor şuan hiçbir yerde bulamadım bilen varsa yazabilir mi ?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kanka artık herşey ücretli ama sitede leaguesharp var ücretsiz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bende bilmiyorum ama zor

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şirketler çok üstüne düşmeye başladı bu konunun Riotun bi script platformunu dava ettiğini bile biliyorum. Güvenlikleri sağlam tutuyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sharp var forumda, ilgileniyorsan bakabilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sharp iyidir kardeşim onu kullanabilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Riot has a great anti-cheat method, so many companies have left the business. But here on the forum there is LazySharp which is incredible. You can use it!

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Önceden BoL vardı EloBuddy vardı şuan tek bildiğim sharp var onu kullanabilirsin ancak şuan güncelleniyor.

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hiçbir oyunda hile yaparken %100 ban atmaz diye bir garanti vermezler elbet yakalanır ama 1 ay ama 1 yıl arasında. Eskiden riot hilenin üzerine çok düşmüyordu fakat o zamanlar çok sağlam olan bir script platformu, hem public olup (arkadaş davetiyesi ile katılma koşulu) hemde uygun bir ücret ile sunmasına rağmen 1 yıl kadar undedect kalmayı başarınca riot dava açtı, daha sonrasında script platformları private olarak açılmaya başladı. Private platformları bulsan bile üye olmak çok pahalı gelecektir dostum. :mum:

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sharp script konusunda da iyi mi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sharp tavsıye ederım ama elinde varsa script onu kullan daha ıyıdır tepkı suresı doclama falan daha hızlı (bildiğim kadarıyla)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Eskiden elobuddy vardı fakar o artık yok

Üye
6 HİZMET YILI
peki asıl hesapta ban yememek için ne yapabilirim beyler ? botu kullandıktan sonra lol dosyalarını eski haline çevirsem yeter mi veya sanal bilgisayar mı kullanayım

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
peki asıl hesapta ban yememek için ne yapabilirim beyler ? botu kullandıktan sonra lol dosyalarını eski haline çevirsem yeter mi veya sanal bilgisayar mı kullanayım

Lol klasörünü kopyalayıp lol2 olarak değiştrebilirsin ve hileyi sadece lol2 üzerinden kullanabilirsin. Aynı ip adresinden açılan hesaplara bakıyorlar mı bilmiyorum ama bunun içinde hileli ve ana hesap arasında geçiş yaparken ip adresini değiştirebilirsin.

Üye
6 HİZMET YILI
lazy sharpı bot olarak nasıl kullanıcam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...