Çalışan Hile Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hileyi Kullanıyorum Fakat, İlk 1-2 Maç Sonra Ban Yiyorum. Ne Zaman Yeni Hile Gelir Veya Bildiğiniz Çalışan Hile Var mı?

No fookin fighting
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gayet temiz kullanıyorum ben bir sıkıntı yok aimbotlu kullanıyorum hala ban yemedim.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim ben sana hemen yardımcı olayım pc yi değiştiriyorsun yüksek işlemcili yüksek ekran kartlı bi pc alıyorsun gameloobu senin pc ye göre ekran ayarlarını yapıyorsun kasma ve donmayı böylece minimum seviyeye indiriyorsun :)
hileyle girmediğim zaman kasma donma yok 120 fps alıyorum hileyle girdiğimde 100 fpse düşüyor fakat yerler beyaz oluyor ve yürünmüyor

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sitemizde sağ tarafta bulunan sayaçta çalışan hileleri ve sitede aradığınız hileleri kategorilerden bakarak bulabilirsiniz. Aynı Zamanda sitenin yapmış olduğu hileler loaderda mevcut loaderi Buradan indirip hilede bulunan gerekli şartları yerine getirmişseniz kullanmaya başlayabilirsiniz. ban sorununuza gelecek olursak ban yememek için loglarinizi tempi vb temizleyiniz. hilede hileyi belli edecek rage özelliklerden uzak durunuz legit gerekirse sadece esp kullanınız.legit olduğunuz sürece ban yemezsiniz. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...