Seçkin Üye
Hileyi Kullanıyorum Fakat, İlk 1-2 Maç Sonra Ban Yiyorum. Ne Zaman Yeni Hile Gelir Veya Bildiğiniz Çalışan Hile Var mı?
hangi hileyi kullanıyorsungayet temiz kullanıyorum ben bir sıkıntı yok aimbotlu kullanıyorum hala ban yemedim.
sitedeki hileyi dword team.hangi hileyi kullanıyorsun
dostum yardımcı olur musun ben inject edemiyorum 1 2 kere ettim ama oyuna girerken çok yavaş bağlanıyo uçaktan atlamıyo yerler bembeyaz yürümüyor bugta kalmış gibisitedeki hileyi dword team.
daha once ban yedinmi yoksa hicmi yemedin ban cevap verirsen sevinirimgayet temiz kullanıyorum ben bir sıkıntı yok aimbotlu kullanıyorum hala ban yemedim.
benjım bır bılgım yok loldekı hılelerı banlıyolargayet temiz kullanıyorum ben bir sıkıntı yok aimbotlu kullanıyorum hala ban yemedim.
hileyle girmediğim zaman kasma donma yok 120 fps alıyorum hileyle girdiğimde 100 fpse düşüyor fakat yerler beyaz oluyor ve yürünmüyorkardeşim ben sana hemen yardımcı olayım pc yi değiştiriyorsun yüksek işlemcili yüksek ekran kartlı bi pc alıyorsun gameloobu senin pc ye göre ekran ayarlarını yapıyorsun kasma ve donmayı böylece minimum seviyeye indiriyorsun![]()