Calıstı sorunsuz%100

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Beylşer saımdı ınternet kafeden denedım hıleyı sorunsuz calısıyor KILL FALAN SORUNSUZ CASLISIYOR SUPER NEDEN OLABILIR ACABA AMA 2 KERE FALAN HATA VERMEDEN ATTI NETTE OLAN BIZDE OLMAYAN SEY NE

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
İnternet cafeci mi kurmuş hileyi. Şaka maka beyler hiç internet cafede adamlar wolftü hile klasörü adı altında dword hilesi veriyo mu. Hiçbir internet cafede wolftü dword hilemiz mevcuttur diye yazı astığını gördünüz mü :ASD

[Directx9-11 yoktur senin pc de senin sorunun tam olarak neydi ki ?]

Üye
9 HİZMET YILI
benim sorunum envanteri diziyorum ama envanterden çıkınca tüm silahlar slotlardan gidiyor oyunu bile kaldırdım yeniden kurdum

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
İp banları temizlemek lazım bi ara net cafeden giren çok kişi var :D

Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
intarnet cafede dword'du bi açıyom tum cocuklar başıma toplnanıyor adam diyo ne oluyor la p*rn*mu izliyonuz aq QW:e:qwe:qwe

Üye
9 HİZMET YILI
bizim memlekeete var öle bundan önce hileli adam vardıya onun klasörlerini yapmışlardı bilgisayarlara günlük boşalmıyodu internet kafe nader11ndeu abi sizinkileride yaparlar valla

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
aslanbaba0055' Alıntı:
benim sorunum envanteri diziyorum ama envanterden çıkınca tüm silahlar slotlardan gidiyor oyunu bile kaldırdım yeniden kurdum

Dword konusunu adam akıllı okusaydın keşke...

Üye
9 HİZMET YILI
aslanbaba0055' Alıntı:

kardeş ilk başta slotlarda olmuyor herhangi bir silah yok lobiye dön tekrar envantere gir slotlar da açılcak sonra yine öylesine silah koy lobiye dön tekrar envantere gir sonra envantere gir istedigini diz öyle oluyor

Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim bak envarter için düz silahlarını 2 kere geriye tıkla sonra eds ye gel silahlar slotlara gelmiştir her yenir birşey koyduğunda bunu tekrarlamalısın

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
İnternet cafeci mi kurmuş hileyi. Şaka maka beyler hiç internet cafede adamlar wolftü hile klasörü adı altında dword hilesi veriyo mu. Hiçbir internet cafede wolftü dword hilemiz mevcuttur diye yazı astığını gördünüz mü :ASD

Kill calısmıyo kendımı olduruyom

nader11ndeu' Alıntı:

inanmıyacaksın ama bunu onerdım hıleyı kur dıe ama wolftü nete ugramıs poster falan asmıs adam dogal olarak korktu

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
furkan bizim burada yaptım bak gidip resmini çekecem bir ara görürsün atacam bura :D KAĞIDA AYNEN AŞAĞIDAKİNİ BİZZAT BEN YAZDİM :D

memoryhackers.org SİTESİNİN KURUCULARINDAN İNTERNET KAFEMİZE HEDİYESİ :

wolftü OYNAYAN EZİK RÜTBELİ OLAN NAKİT ÇEKECEK DURUMU OLMAYAN ARKADAŞLAR
BİLGİSAYARINIZIN EKRANINDA BULUNAN wolftü DWORD LAZHAYALET HİLE KLASÖRÜNÜ AÇIN
İÇİNDEKİ VİDEO'YU İZLEYEREK wolftü'DA HİLE YAPABİLİRSİNİZ.
VE ÖNEMLİSİ BÜTÜN KARAKTER VE SİLAHLARİ BEDAVA KULLANABİLİRSİNİZ.
ÜCRETE DAHİL DEĞİLDİR. ÜCRETE ARTI OLARAK AÇTIĞINIZ SÜRE ÜCRETİNE EK OLARAK
+2 TL OLARAK ALINMAKTADIR. GÜLE GÜLE KULLANIN. LAZHAYALET SAYGILAR VE İYİ OYUNLAR DİLER

DİYE KAĞIDA YAZIP KAFENİN GİRİŞİNE VE ANA MASA BÖLÜMÜNÜN ARKA DUVARINA ASTİM :D ALİNAN ÜCRETLERİN 1 TLSİNİ BEN ALİYORUM :D GÜNLÜK +10 İLE +30 TL ARASI ÜCRET ALİYORUM :D BİLDİĞİN HARAÇ :D HEM BEN HEMDE KAFECİ KAR YAPIYOR :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...