Call of Duty: Black Ops 4 Alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bildiginiz üzere humble bundle'da 12 Dolar bandında satılıyor ve extra oyun veriyor ayrıca özet geçicek olursak oyun kıtlıgı çekiyorum.
fiyatına değer mi ?
İnsanlar bir süre oynadıksan sonra sıkıyor diyorlar ?
Pc'de oyuncu bulurken zorlanıyormuş ?
220px-Call_of_Duty_Black_Ops_4_official_box_art.jpg

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Oyuncu kısmını falan bilmiyorum ama her insan oynadıkça sıkılır

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bence İnsurgency veya Black Squad'ı denemelisin boşver çöp oyunları .

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bo4 güzel oyun o 72 liraya denk geliyor, o sürümün tek - si zombi modu yok, ben standart sürümünü 75 liraya almıştım 2 ay önce hala oynuyorum oyunu. şuan aldın aldın, almadın bir daha bu fiyata bulamazsın.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kısa bir süre oynadım oyunu dediğiniz gibi anti p2w, warrock vardı zamanında asıp p2w o oyun. bu oyunda silah değil de genelde skin satılıyor warrockta komple silah satılıyordu.
Oyuna başlandığında Welcome Fortune Box veriyor içerisinden normalde BS ile alınan silahlardan birtanesi kasadan çıkıyor ücretsiz olarak , ayrıca ücretsiz dlc ler var oyundaki tüm silahları 15 günlüğüne veriyor silahların denemeniz için ve oyuna başlarken belli bir para veriyor 2 tane tüfek vs alabiliyorsunuz yani sniper olsun ağır makineli ne isterseniz level atlaya atlaya topladığınız madalyalar ilede madalya dükkanındaki silahlardan alabiliyorsunuz işin doğrusu oyun mükemmel ancak son güncellemeler vs oyunu öldürüyor ona lafım yok eskiden kasmıyordu şimdi kasıyor .

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Black Squad p2w ? yanlışın var tamamen anti p2w
Eskiden P2w degildi 2 hafta önce girdim en son Oyuncu parasıyla satılan kasalar kaldırılmış vs vs
bo4 güzel oyun o 72 liraya denk geliyor, o sürümün tek - si zombi modu yok, ben standart sürümünü 75 liraya almıştım 2 ay önce hala oynuyorum oyunu. şuan aldın aldın, almadın bir daha bu fiyata bulamazsın.
Zombi modu eklendi standard editon yaptılar humble bundle

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Eskiden P2w degildi 2 hafta önce girdim en son Oyuncu parasıyla satılan kasalar kaldırılmış vs vs

Zombi modu eklendi standard editon yaptılar humble bundle
ilk başta battle edition veriyolardı, standar olmuş şimdi. o paraya kesinlikle değer almanı tavsiye ederim.
Post automatically merged:

Oyuna başlandığında Welcome Fortune Box veriyor içerisinden normalde BS ile alınan silahlardan birtanesi kasadan çıkıyor ücretsiz olarak , ayrıca ücretsiz dlc ler var oyundaki tüm silahları 15 günlüğüne veriyor silahların denemeniz için ve oyuna başlarken belli bir para veriyor 2 tane tüfek vs alabiliyorsunuz yani sniper olsun ağır makineli ne isterseniz level atlaya atlaya topladığınız madalyalar ilede madalya dükkanındaki silahlardan alabiliyorsunuz işin doğrusu oyun mükemmel ancak son güncellemeler vs oyunu öldürüyor ona lafım yok eskiden kasmıyordu şimdi kasıyor .
ben 6-7 ay önce oynamıştım o zamanlar güzel oyundu ama bu tarz oyunları pek sevmediğim için bırakmıştım. benim tarzım olmamasına rağmen sevmiştim oyunu.

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Değer Zaten Kod Olarak Veriyor Diye Biliyorum Steama Ekliyorsun Artı Oyunda Veriyorsa Dahada İyi Olur

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende origin hesap olması lazım alma boşuna vereyim indir oyna kafana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...