Anyways
Süper Üye
Black Squad 200 saatim var p2w olunca bıraktım insurgency oynadım ama sarmadıBence İnsurgency veya Black Squad'ı denemelisin boşver çöp oyunları .
Black Squad p2w ? yanlışın var tamamen anti p2wBlack Squad 200 saatim var p2w olunca bıraktım insurgency oynadım ama sarmadı
kısa bir süre oynadım oyunu dediğiniz gibi anti p2w, warrock vardı zamanında asıp p2w o oyun. bu oyunda silah değil de genelde skin satılıyor warrockta komple silah satılıyordu.Black Squad p2w ? yanlışın var tamamen anti p2w
Oyuna başlandığında Welcome Fortune Box veriyor içerisinden normalde BS ile alınan silahlardan birtanesi kasadan çıkıyor ücretsiz olarak , ayrıca ücretsiz dlc ler var oyundaki tüm silahları 15 günlüğüne veriyor silahların denemeniz için ve oyuna başlarken belli bir para veriyor 2 tane tüfek vs alabiliyorsunuz yani sniper olsun ağır makineli ne isterseniz level atlaya atlaya topladığınız madalyalar ilede madalya dükkanındaki silahlardan alabiliyorsunuz işin doğrusu oyun mükemmel ancak son güncellemeler vs oyunu öldürüyor ona lafım yok eskiden kasmıyordu şimdi kasıyor .kısa bir süre oynadım oyunu dediğiniz gibi anti p2w, warrock vardı zamanında asıp p2w o oyun. bu oyunda silah değil de genelde skin satılıyor warrockta komple silah satılıyordu.
Eskiden P2w degildi 2 hafta önce girdim en son Oyuncu parasıyla satılan kasalar kaldırılmış vs vsBlack Squad p2w ? yanlışın var tamamen anti p2w
Zombi modu eklendi standard editon yaptılar humble bundlebo4 güzel oyun o 72 liraya denk geliyor, o sürümün tek - si zombi modu yok, ben standart sürümünü 75 liraya almıştım 2 ay önce hala oynuyorum oyunu. şuan aldın aldın, almadın bir daha bu fiyata bulamazsın.
ilk başta battle edition veriyolardı, standar olmuş şimdi. o paraya kesinlikle değer almanı tavsiye ederim.Eskiden P2w degildi 2 hafta önce girdim en son Oyuncu parasıyla satılan kasalar kaldırılmış vs vs
Zombi modu eklendi standard editon yaptılar humble bundle
ben 6-7 ay önce oynamıştım o zamanlar güzel oyundu ama bu tarz oyunları pek sevmediğim için bırakmıştım. benim tarzım olmamasına rağmen sevmiştim oyunu.Oyuna başlandığında Welcome Fortune Box veriyor içerisinden normalde BS ile alınan silahlardan birtanesi kasadan çıkıyor ücretsiz olarak , ayrıca ücretsiz dlc ler var oyundaki tüm silahları 15 günlüğüne veriyor silahların denemeniz için ve oyuna başlarken belli bir para veriyor 2 tane tüfek vs alabiliyorsunuz yani sniper olsun ağır makineli ne isterseniz level atlaya atlaya topladığınız madalyalar ilede madalya dükkanındaki silahlardan alabiliyorsunuz işin doğrusu oyun mükemmel ancak son güncellemeler vs oyunu öldürüyor ona lafım yok eskiden kasmıyordu şimdi kasıyor .
O event'di farklı bir olay oEskiden P2w degildi 2 hafta önce girdim en son Oyuncu parasıyla satılan kasalar kaldırılmış vs vs
Zombi modu eklendi standard editon yaptılar humble bundle
Steam ? Battle.net olmasın oDeğer Zaten Kod Olarak Veriyor Diye Biliyorum Steama Ekliyorsun Artı Oyunda Veriyorsa Dahada İyi Olur
Battle.net ten aktif ediliyor. 72 liraya ilk cod bo4 veriyor 8 gün sonra da 7-8 tane daha oyun veriyor.Değer Zaten Kod Olarak Veriyor Diye Biliyorum Steama Ekliyorsun Artı Oyunda Veriyorsa Dahada İyi Olur
oyun bende var şimdi standart edition olduğunu görünce 1 tane daha aldım aradaşa hediye ederim beraber oynarız. sağolasın son baktığımda battle edition dı sen yazmasaydın bir daha bakmazdım.Steam ? Battle.net olmasın o
Black Ops 4 oynamak istiyor arkadaş, oyun Origin de yok sadece Battle.net te var.Bende origin hesap olması lazım alma boşuna vereyim indir oyna kafana göre
Black Ops 4 oynamak istiyor arkadaş, oyun Origin de yok sadece Battle.net te var.