- Yasaklandı
origin de call of duty serisi yok Battlefield vardır sendeHadi ya origindeki hangisi ?
origin de call of duty serisi yok Battlefield vardır sendeHadi ya origindeki hangisi ?
Battle editon alanlar üzülmesin ayrıca humble kod veriyor zombi modu'da etkin oluyor alıcam ben teşekkür ederimoyun bende var şimdi standart edition olduğunu görünce 1 tane daha aldım aradaşa hediye ederim beraber oynarız. sağolasın son baktığımda battle edition dı sen yazmasaydın bir daha bakmazdım.
BAn sebebiyse hiç bulaşmıyorum vazgeçtim
abi orıgın hesap var ama oyunları alamadım çok pahalı hep içim gidiyor oynamıyorsan bana verebilirmisinBAn sebebiyse hiç bulaşmıyorum vazgeçtim![]()
Verebilirim Tabi Özelden yaz banaabi orıgın hesap var ama oyunları alamadım çok pahalı hep içim gidiyor oynamıyorsan bana verebilirmisin
pasif üye olduğu için özelden yazamaz, mail adresi falan yazsın oraya atın bilgileri.Verebilirim Tabi Özelden yaz bana
abi çok teşekkür ederim şimdiden bu mail adresine bilgileri gönderirsen sevinirim.Verebilirim Tabi Özelden yaz bana
tamam teşekkürler abi forumda sürekli yazılanları okuyorum.yardım edeceğim veya yardım isteyeceğim konular olursa yazarım ilginden dolayı teşekkür ederimGün içerisinde göndereceğim yazdığın mail adresine. Muhtemelen spama düşecek mail. Kullanıcı maili ve şifresini göndereceğim. Fakat senden tek ricam forum içerisinde aktif ol biraz daha. Mümkün olduğu kadar yardım iste ve elinden geldiğince yardım et. Konuları araştıır. Pasif üye olarak kalma. Sana bir program üzerinden göndereceğim maili. Rastgele birşey olabilir detaylarını belirteceğim. Konu olarak memoryhackers yazarım sen oradan anlarsın. Spam klasörünü bol bol kontrol et.
oktay temiz
tamam teşekkürler abi forumda sürekli yazılanları okuyorum.yardım edeceğim veya yardım isteyeceğim konular olursa yazarım ilginden dolayı teşekkür ederim
Gönderdim kardeşim spam klasörünü kontrol et. Mail adresi instagram@support olarak gelecek. Konuda origin memory hackers yazacak.Şimdi bakıyorum arşive hemen iyi denk geldin.
abi gelmedide tekrar yazayım belki yanlış olmuştur.Şimdi bakıyorum arşive hemen iyi denk geldin.
Post automatically merged:
Gönderdim kardeşim spam klasörünü kontrol et. Mail adresi instagram@support olarak gelecek. Konuda origin memory hackers yazacak.
Post automatically merged:
Yeniden gönderdim bir daha kontrol eder misin ?abi gelmedide tekrar yazayım belki yanlış olmuştur.
[email protected]