Call of Duty: Black Ops 4 Alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aynen Aynen ben karıştırdım pardon :)

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyun bende var şimdi standart edition olduğunu görünce 1 tane daha aldım aradaşa hediye ederim beraber oynarız. sağolasın son baktığımda battle edition dı sen yazmasaydın bir daha bakmazdım.
Battle editon alanlar üzülmesin ayrıca humble kod veriyor zombi modu'da etkin oluyor alıcam ben teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler ben çekiliş ile origin hesabı vermek istiyorum nasıl yapabilirim ?

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Zombi Modumu Öyle Birşey Var Arkadaşım Oynuyor Hastası Oldu Seni Bilemem

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gün içerisinde göndereceğim yazdığın mail adresine. Muhtemelen spama düşecek mail. Kullanıcı maili ve şifresini göndereceğim. Fakat senden tek ricam forum içerisinde aktif ol biraz daha. Mümkün olduğu kadar yardım iste ve elinden geldiğince yardım et. Konuları araştıır. Pasif üye olarak kalma. Sana bir program üzerinden göndereceğim maili. Rastgele birşey olabilir detaylarını belirteceğim. Konu olarak memoryhackers yazarım sen oradan anlarsın. Spam klasörünü bol bol kontrol et.
oktay temiz

Üye
7 HİZMET YILI
Gün içerisinde göndereceğim yazdığın mail adresine. Muhtemelen spama düşecek mail. Kullanıcı maili ve şifresini göndereceğim. Fakat senden tek ricam forum içerisinde aktif ol biraz daha. Mümkün olduğu kadar yardım iste ve elinden geldiğince yardım et. Konuları araştıır. Pasif üye olarak kalma. Sana bir program üzerinden göndereceğim maili. Rastgele birşey olabilir detaylarını belirteceğim. Konu olarak memoryhackers yazarım sen oradan anlarsın. Spam klasörünü bol bol kontrol et.
oktay temiz
tamam teşekkürler abi forumda sürekli yazılanları okuyorum.yardım edeceğim veya yardım isteyeceğim konular olursa yazarım ilginden dolayı teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tamam teşekkürler abi forumda sürekli yazılanları okuyorum.yardım edeceğim veya yardım isteyeceğim konular olursa yazarım ilginden dolayı teşekkür ederim

Şimdi bakıyorum arşive hemen iyi denk geldin.
Post automatically merged:

Şimdi bakıyorum arşive hemen iyi denk geldin.
Gönderdim kardeşim spam klasörünü kontrol et. Mail adresi instagram@support olarak gelecek. Konuda origin memory hackers yazacak.
Post automatically merged:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...