Onaylı Üye
Konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum
Ayrıca ankete katılmayı unutmayın 
Terör için denildi evet emniyet mensubu kişiler araçların içini rahat görememektelermiş.Saçma Sapan Lakin Sanırım Terör için olabilir.
Spoiler takan araçlara bile gördüm görüşü kısıtlama ve trafikte dikkat çekmektenJanta Bile Yasakvardı En Sonunda onu Kaldırdılar Da Her Şeye Ceza yazıyolar Türkiyeyi Türk Vatandaşlarına Ceza Yazarak Ülkeyi Kalkındıyolar Resmen
6 ay önce yasak kalktı daha sonra 2-3 hafta önce cezalar birden kesilmeye başlandı şuan Cumhurbaşkanı müdahale etti diye tekrar bir ara yol bulunacakmış. Ve ilgili makamlar yasağın bu zamana kadar hiç kalkmadığını söylüyorlarBeyler Benim Bildiğim O Yasak Geldi 2 Hafta Sonra Geri Kalktı Genemi Geldi ?
aynen bencede güvenlik,mobese kameraları cam filmden teroristlerin yüzünü tespit edemez ama cam filmi olmazsa kolayca tespit edebilir şu son günlerde güvenlik açısından baya önemli benceoyle demeyin polis arabanın içini görmeli içerde belki bir suçlu var yada biri kaçırlımış felan olabilir size saçma gelebilir ama güvenlik açısından yararlı bir uygulama yani
Konu açıldığı tarihte yasak başlamıştı. Asıl sen bilip bilmeden konuşma.Kalktı yasak kardeş lütfen öğrenmeden bilgi paylasma