Merhaba dostlar ben Kerem Eren,bu videomda,komik video,story ve ya tasarımlı videolarımızı nasıl en kolay bir şekilde videolarımızı nasıl hızlandırılıracağımızı detaylı bir şekilde konu aldım iyi seyirler dilerim.
teşekkür ederimcamtasia basit uygulama dostum başlangıç için ideal yani yeni başlayan arkadaşlara ön ayak olmuş olursun wp
güzel video olmuş teşekkürler. adobe programları kullanmak varken neden camtasia kullanıyorsunuz?Merhaba dostlar ben Kerem Eren,bu videomda,komik video,story ve ya tasarımlı videolarımızı nasıl en kolay bir şekilde videolarımızı nasıl hızlandırılıracağımızı detaylı bir şekilde konu aldım iyi seyirler dilerim.
adobede güzel,camtasiada benim tercihim ilerde belki düşünebilirimgüzel video olmuş teşekkürler. adobe programları kullanmak varken neden camtasia kullanıyorsunuz?
Eline sağlık güzel video olmuş. Böyle işlere yeni başlayanlar için baya faydalı.
teşekkür ederim arkadşlr,bu eğitimin 7.viideoudr,kanalıma abone olalım forum olarak 350 yapalım bugüneyvallah kral random +1 bilgi daha kazandirdin
Tesekkur ederim basit bir uygulama olmasına rağmen açıklayıcı olmuş![]()
teşekkür ederim dostlarBilgi verici bir videoydu.
güzel video teşekkür ederim
teşekkür edeirm kankalar ,abone olmayı unutmayınEline ağzına sağlık çok güzel anlatmışsın başarılar
olurum kanka eline sağlık tekrardanteşekkür ederim,kanaldaki 7.videodur bu eğitim setinin devamı gelecek,isterseniz diğer videolarımada bakabilirsiniz bu arada abone olmayı unutma kanka
![]()
adamsın kankamolurum kanka eline sağlık tekrardan
Eline Sağlık güzel video olmuş
eyvallah krallar <3 abone olmayı unutmayınBilmeyenler için açıklayıcı video, başarılar.
ne demek iyi şanslaradamsın kankam![]()
Teşekkürlerne demek iyi şanslar