Havalı Facecam Çerçevesi Nasıl Yapılır? |Camtasia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben Kerem Eren,bugünki eğitimimizde Havalı Facecam Çerçevesi Nasıl Yapılır? konu aldım,kanalımda camtasia eğitimleri ve bir çok web site ve wordpress kurulum eğitimleri bulunuyor bakmayı ve abone olmayı unutmayın iyi seyirler dilerim :)

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık dostum bende yayınlara başlicaktım en azından mousecam'e bile bi çerçeve yapacağım.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık dostum bende yayınlara başlicaktım en azından mousecam'e bile bi çerçeve yapacağım.
Dostum kanalimda kendi videolarımı nasıl editledigim ile alakalı video var oradan çok şey kaparsın kesin izle onu.

Yayınlara başla dostum ,aynı forumdaki takipleyip destek veririm. Ahahah evet Drop shadow eklemeyi unutma :)

LoL Script User but I am Twitch Main
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Emeğiniz için teşekkür ederim. Yayın açtığım zaman nasıl yapabileceğimi düşünüyordum.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben Kerem Eren,bugünki eğitimimizde Havalı Facecam Çerçevesi Nasıl Yapılır? konu aldım,kanalımda camtasia eğitimleri ve bir çok web site ve wordpress kurulum eğitimleri bulunuyor bakmayı ve abone olmayı unutmayın iyi seyirler dilerim :)

eline sağlık bayadır yayın açıcaktım bunu arıyordum başarılı :)

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

bilgilendirme için teşekkürler dostum belki bir gün yayın açmaya karar verirsem aklımın bir kenarındasın haberin olsun. İyi çalışmalar

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Emeğiniz için teşekkür ederim. Yayın açtığım zaman nasıl yapabileceğimi düşünüyordum.
eline sağlık bayadır yayın açıcaktım bunu arıyordum başarılı :)
bilgilendirme için teşekkürler dostum belki bir gün yayın açmaya karar verirsem aklımın bir kenarındasın haberin olsun. İyi çalışmalar
rica ederim,bende bilgileri basit bir şekilde sunuyorum insaların önüne... motto bulabilirsiniz kendinize :) benim mottom bu mesela
bu arada abone olmayı unutmayın arkadaşlar ,süpersiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...