Can sıkıntısı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Şu sıralar evde çok canım sıkılıyor bütün gün bilgisayar başında geçiyor sizce Ne yapsam eglenirim Aklınıza ne gelirse söyleyin Yapacaklarımın sınırı yok maksat fikir olsun.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ev içerisinde hiçbir şey yapılmaz ancak dışarı çıkıp bisiklet paten tarzı şeyler kullanabilirsin

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Disarida arkadaslarinla bulusup lunaparka falan gidin aslinda pcde de eglenceli vakit gecirebilirsin mesela senin gozunden diye bir kanal var kamp videolari atiyor hem eglendirici hem egitici hem de zaman gecirmek icin birebir videolari var onu izleyebilirsin

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum
bende öyle düşünüp paten aldım ta 450 tl verdim gram sürmüyom ): çünkü boynumu sakatladım ve kimseler sürmüyor neredeyse ama arkadaşa tavsiyem haberleri takip etsin film izlesin şarkı dinlesin evden başka aktivitesi yoksa önericeğim bunlar

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
En son paten kullanmaya çalıştıgımda bacaklarım ortadan 2 ye ayrılıyordu 75 80 kiloyum ayaklarımda 44-45 numara 43 numara paten aldım baya sıkıyor kullanamıyorum asfaltta Popo üstü oturup kalıyorum
jksdlfsjk ilk başlar ken ben de öyleydim knk ama sonradan insan alışıyor her şey zamanla

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oynanacak güzel oyunlar yokmu ya cok sıkıldım cidden

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Hayat bir oyun dostum Hayat sokakta çıkın dolaş Allah en güzeli dayıcığım Uyumayacaksın saat 2'de çıkacaksınız çekeceksiniz şapkanızı Beren izi takacaksın maskeleri maskenin bak keyfine yürü dolaş temiz hava gibisi yok Geceleri tertemiz olur hava sakin sessiz Gecenin Karanlığı çöktümü dünyaya yerin kulagi olsa bile duyamaz ama bilgisayar oynamak da güzel çok güzel oyunlar Call of Duty serileri oyna Harika Oyun Battlefield serileri oyna bir sürü oyun var bence sende bir sorun var bence sen bir Doğa yürüyüşüne gitsin tek başına bence senin biraz kendi Ruhani kişiliğine maneviyatına arttırmaya yönelik biri isteyen var gibi tabi Bu söylediklerim en son olan seçenek Hani hiçbir şey istemiyorsan

Kardeşime de namaz kıl beş vakit Sabahları kalkamazsan öğlen iki rekat kazasını yaparsın namazını kıl farklı bir şey yenilikçi ua bilmiyorsak aç dua kitabını Türkçe oradan bak nasıl kılınıyor nasıl ediliyor İlla biliyorsundur birkaç dua birliklerini okursun neden farzlar kolay sünnet kılmazsın farza başlarsın sünnetle sonra halledersin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Gündüz film dizi izlerim geceleri oyun . şimdilerde valorant çıktı oyun bir harika. başlamadıysan çok büyük hata yapmışsındır.

Üye
5 HİZMET YILI
knk sana bikaç tavsiye vericem 1. bilgisayar sıkar eğer stem kullanıyorsan supreland adlı oyunu ındır oyun hikaye oyunu bazı gizli yerleri veya eşyaları bulup kendı ulkenı kurtarıyosun ( supoylır vermedım )
2. knk kendıne kuş al muhabbet kuşu sultan papağanı o tür kuşlar senın mutsuz lugunu anlıyormeş ben demıyom prof lar diyo bız aldık valla o gun bu gün mutluyum
3. knk onem verdiğin insanlarla sohbet et

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knk sana bikaç tavsiye vericem 1. bilgisayar sıkar eğer stem kullanıyorsan supreland adlı oyunu ındır oyun hikaye oyunu bazı gizli yerleri veya eşyaları bulup kendı ulkenı kurtarıyosun ( supoylır vermedım )
2. knk kendıne kuş al muhabbet kuşu sultan papağanı o tür kuşlar senın mutsuz lugunu anlıyormeş ben demıyom prof lar diyo bız aldık valla o gun bu gün mutluyum
3. knk onem verdiğin insanlarla sohbet et
Bende bu arkadaşa katılıyorum saygı duyduğun arkadaşlarınla sohbet et çok fena rahatlıyorsun.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum kendine bir tane evcil hayvan edin can sıkıntını alır
Pc başında bizde sıkılıyoruz
Çık dışarı gez dolaş bisikletle
Dağ taşa çık ben bunaldıgımda hafta sonları ormana dağ taşa bir çıkarım

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yemek yapmayı falan dene mutfakta zaman geçirmek güzel oluyor veya bende sorun var

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kanka reçine seti al kendine reçineden kolyeler tkaılar veya hayal gücüne dayanarak değişik şeyler yap bence eğlenirsin hem belki çevrene satarak para bile kazanırsın

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
reis spora başla hem sağlıklı yaşarsın hem vakit geçer

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Takıyorsun kulaklığı eskilerin ergenlik şarkılarını açıyorsun gözünü kapatıyorsun eski güzel dolarsız günlere dönüyorsun :)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Film Ve Dizi İzleyebilirsin , Hikayeli Oyunlar Oynayabilirsin , Dışarıda Arkadaşlarınla Buluşabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...