DAD
Banlı Üye
Elimde kitap kalmadı kardeşim ya yeni kitap almam lazım okudum hepsini tekrar okumayı da pek sevmiyorum aynı kitabıAç Kitap Oku...
Teşekkür ederim kardeşimiyi yolculuklar yolun açık olsun şimdi araştırıyorum hemen geri dönücem dostum
İnternetin Varsa Veya Şuan Evdeysen 2 DK İnternetten Sevdigin Bir Tarzda Kitap İndir Ve Oku Telefondan Tavsiyem. (Tabi Ben Anlamamda Kitap İşinden)Elimde kitap kalmadı kardeşim ya yeni kitap almam lazım okudum hepsini tekrar okumayı da pek sevmiyorum aynı kitabı
Keşke sabahlasaydım o zaman uyurdum da neyse sağlık olsun bro denerim uyumayıSen telefonu bir kenara bırak.Yolculukta uyumak gibisi yoktur
Deniycem bakalım uyku tutcak mı kardeşimGardaşım uyumanı öneririm göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçer emin ol eğer telefonla oynarsan emin ol dahada sıkılırsın
öff demi be tak kulaklıgı daya cama kafayı ohh 2 dk da mayışırsın.Benim gibi kulaklığını yanından ayırma bak bu uzun yolda güzel gider
Ohoo ayıpsın uyurken , duşta felan hiçbir yerde ayırmam zatenBenim gibi kulaklığını yanından ayırma bak bu uzun yolda güzel gider
Vallaha Arabada Ne Uyulur Ha Daya Cama Kafayı Ohh Max 5 Dakka Bidaha S.ksen Kalkaman
Tamam kardeşim bilmiyodum eyw aklımda tutarımHocam söyliyim de alt alta yazmak yasak yazma uyarı atarlar
korku oyunu yükle oyna önerim grany
İndiriyorum denicem eyw kardeşimkorku oyunu yükle oyna önerim grany
Otobüsten atlatcan mı kardeşim buneHocam bir tavsiyem daha var bunu dinle bağımlılık yapabilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?