24.02.2025 tarihinde CaneryCheats adlı hile satıcısından Caneryultra Lifetime ürününü 2800 tl verip satın aldım. Satın almadan önce bir sürü soru sordum ve legit oynamam durumunda ban yemiyeceğimi söylediler. Oyuna girdim, 1 maç attım gayet iyiydi hiç belli etmedim kimse sıkıntı çıkarmadı. 2. 3. maç derken 4 saat oynadım. 4. saat sonunda aniden delay ban yedim. Oynadığım ayarlar: 36 Fov 9 Smoothttu. Hiçbir şekilde belli etmedim, duvar izlemedim, kitlenmedim. Ancak 4. saat sonunda legit oynamama rağmen ban yedim. Bana legit oynamamışsındır diyip hiçbir yardımda bulunmadılar. Ayrıca oynamamı önerdikleri ayarların 10 Fov 15-20 Smooth gibi bir ayar olduğunu söylediler
Ancak tam tersine discord sunucularındaki bir yetkili 40 fov 8 smooth ayarda ban yemeden rahatça oynadığını söylüyordu. Legit ayarlar kapsamına bu da giriyor. Ki zaten normalde de bu ayarlar normal ayarlar. Ardından 26.02.2025 tarihinde arkadaşımda aynı hilenin günlük versiyonunu aldı. O benden de daha legit oynadı. (30 Fov 15 Smooth) Ayrıca kendisinin elosu da yüksek ve belli etmeden oynadı yayında gözümün önünde. Kendisi de ne hikmetse aynı benim gibi 3 veya 4. saatin sonunda delay ban yedi. Ardından sunucuda hile satın alan bir çocuk da aynı şekilde legit oynayıp 2. maçta ban yediğini söyledi. Belki belli etmiştir dedim, bir diğer kişi de aynı şikayette bulundu. Sunucularında bir sürü ban yiyen kişi var. Hatta ve hatta sunucuda ban yemeden hileyi kullanan kişiler yetkililer
Daha henüz ban yemeden müthiş oynadığını söyleyen biri çıkmadı karşıma. Derken hile sahibi bir müşterisinin dia oldugunu ve yüceliğe kastığını söyleyip övündü. Ardından bir videosunu attı rank atladığı. İşin komik kısmı bu videonun sahibi yani övündüğü müşterisi videodan hemen sonra ban yemiş. (Legit oynayışla) Ayrıca bu CaneryCheats'e dair açılan ilk konu değil, kendisine dair açılmış onlarca konu başlığı var birçok sitede ve burada. Kendilerinin aynen Caneryultra gibi Caneryprivate diye bir hileleri de mevcut. Bu hilesinde ise bypass özelliği olduğu belirtiliyor. Ban ihtimalinin olmadığı (çok düşük olduğu) söyleniyor. Yine discordlarında daha önce Caneryultra'dan ban yemiş ve spoofer kullanmış bir eleman, Caneryprivate almış. Bypass atmış ve oynamış. Kendisi yine legit oynamasına rağmen 3. maçında ban yemiş. Kısacası ban yemez diye sattıkları ürün bile legit bir oynayışta 3. maçta ban yiyormuş. Paramı çok kez geri istedim, vermedi. Paparadan engel attı. Desteklere satın alım dışında çok nadir bakıyorlar ve kendileri durumuna göre üsluplarını bozuyorlar. 2800 liramı geri istiyorum. Paramı istiyorum.