canlı tv sitem sizce nasıl oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
11111111111111111111111.PNG

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce nasıl oluyor canlı tv projesi gerçekleştireceğim.

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Renk tasarımı biraz karışık yani ilk baktığımda gözünü çok rahatsız etti (telefondayım) bir de bu kanalların kendi canlı yayınları varken senin sitenden izlerler mi? Hevesini kırmak istemem ama benim fikrim bu yönde kankam

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Dostum fena değil ahım şahım tasarıma gerek olduğunu düşünmüyorum işe yarasın kullanışlı basit olsun daha iyi olur bence

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öncelikle kolay gelsin diyorum, ve bu şekilde bana gayet başarılı geldi bu yolda devam :)

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka öncelikle kolay gelsin ama bu sitelerin berkayın da dediği gibi kendi canlı yayınları var neden senden izlesinler bu fark kat bi ayrıcalık yaratman gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Renk tasarımı biraz karışık yani ilk baktığımda gözünü çok rahatsız etti (telefondayım) bir de bu kanalların kendi canlı yayınları varken senin sitenden izlerler mi? Hevesini kırmak istemem ama benim fikrim bu yönde kankam

bir kanalın kendi yaptığında yayında dakika başı reklam girdiğinide bilmediğini düşünüyorum 5 6 adet canlı tv sitesi inceledim hepsi globalda 1k altında ne kadar izlendiğinin ortaya koydugunu düşünüyorum yorumun için teşekkürler.

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
bir kanalın kendi yaptığında yayında dakika başı reklam girdiğinide bilmediğini düşünüyorum 5 6 adet canlı tv sitesi inceledim hepsi globalda 1k altında ne kadar izlendiğinin ortaya koydugunu düşünüyorum yorumun için teşekkürler.
peki sen reklam koymayacak mısın? elbette biliyorum bilmediğim şey hakkında yorum yapmam zaten ben de senin hayır kurumu olmadığını düşündüğüm için reklam atıp para kazanmak istediğini düşünmüştüm reklamsızsa ben de izleyeyim dostum ama senin kazancın ne olacak?

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tasarımı biraz değiştirsen güzel olur sanki biraz sade duruyor

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
peki sen reklam koymayacak mısın? elbette biliyorum bilmediğim şey hakkında yorum yapmam zaten ben de senin hayır kurumu olmadığını düşündüğüm için reklam atıp para kazanmak istediğini düşünmüştüm reklamsızsa ben de izleyeyim dostum ama senin kazancın ne olacak?
kanal sahiplerinde paralel reklam kuşagı ile reklam yayınlanmaktadır. internetten anlamıyan insanlar (geneli) anlamıcaktır.

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
kanal sahiplerinde paralel reklam kuşagı ile reklam yayınlanmaktadır. internetten anlamıyan insanlar (geneli) anlamıcaktır.
o halde yaptığın işin arkasındayım, web tasarım ve programlamacısıyım 5 senedir yardıma ihtiyaç duyduğun soğuk soğuk terlediğin zamanlarda bu profile düşebilirsin her zaman yardımcı olurum :mum:

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
o halde yaptığın işin arkasındayım, web tasarım ve programlamacısıyım 5 senedir yardıma ihtiyaç duyduğun soğuk soğuk terlediğin zamanlarda bu profile düşebilirsin her zaman yardımcı olurum :mum:
teşekkür ederim. bu arada ben o konuda bilgin olmadıgı için öyle yazmıştım tersleme olarak yazmadım kesinlikle yanlış anlamadıgını düşünüyorum yorumun içni teşekkür ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam emeğine sağlık benim düşünce sade bişey olursa herkes sever

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
teşekkürler arkadaşlar reklm yerleşimi yapıldıktan sonra daha hoş duracaktır logo için desteklerinizi bekliceğim bu arada :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
piyasada cok fazla olan siteler zaten kendi siteleride var.. ne kadar tutar hiç bir fikrim yok.. ama delikli boncuk yerde kalmaz demişler :) görsel olarak beyaz temalar benim hosuma gidior en azından bole yerlerde aradıgın gözüne rahat carpıor o bakımdan bence akıllı cozum.. fazla reklam alarak milleti bunaltmazsan senin icin bence daha iyi olur ayrıca herseye ulasabilecekleri kanalları düzgün sıralı yerlestir ve alt kısımlarda mutlaka programların özetleri olsun senin icin + olur.. Başarılar kardeşim

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 37104

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce nasıl oluyor canlı tv projesi gerçekleştireceğim.
bence renkler göz alıcı daha sadece ola bilir ve şu var her kanal tek sitede olması mantıklı ama reklamlarını az tutmanlazım ki tercih edile bilinesin ama eline saglık güzel olmuş bittiginde link almak isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...