Sanki biraz tanıtıma ihtiyacı var gibi duruyor reklamın iyisi kötüsü olmazEkli dosyayı görüntüle 37104
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce nasıl oluyor canlı tv projesi gerçekleştireceğim.
Dizi kanalı olursa izlerimEkli dosyayı görüntüle 37104
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce nasıl oluyor canlı tv projesi gerçekleştireceğim.
Bu tür şeylerde herhangi bir kazanc elde ediliyor mu hiç düşünmemiştim birden aklıma takıldıGece modu çok iyi olur genelde yayınlar gece izlenir
Konuyu yanlış anlamışsınne gerek var ekran kartına birde tv kartı alacaksın falan dsmart al digiturk falan al hepsinde istediğin kanalları izlersin zaten
fena değil baya başarlıEkli dosyayı görüntüle 37104
canı sıkılmış yapmış iştekanka öncelikle kolay gelsin ama bu sitelerin berkayın da dediği gibi kendi canlı yayınları var neden senden izlesinler bu fark kat bi ayrıcalık yaratman gerekiyor
Keep it up bro. always supportingthank you. By the way, I did not write it as a reverse because I did not know about it.
teşekkür ederim hocam elinize sağlık cok iyi özetlemişsinizpiyasada cok fazla olan siteler zaten kendi siteleride var.. ne kadar tutar hiç bir fikrim yok.. ama delikli boncuk yerde kalmaz demişlergörsel olarak beyaz temalar benim hosuma gidior en azından bole yerlerde aradıgın gözüne rahat carpıor o bakımdan bence akıllı cozum.. fazla reklam alarak milleti bunaltmazsan senin icin bence daha iyi olur ayrıca herseye ulasabilecekleri kanalları düzgün sıralı yerlestir ve alt kısımlarda mutlaka programların özetleri olsun senin icin + olur.. Başarılar kardeşim
Tabi ki.. hem bu sayede arama motorlarında sadece film ismi değil.. özetini yazarak arayanlarında bulmalarını kolaylaştırırsın.. ne kadar rağbet o kadar görsellik altında calısır.. düzenine özen göstermen de bu işin basarısında yatan kısımlardandır diye dusunuyorum..teşekkür ederim hocam elinize sağlık cok iyi özetlemişsinizözet kısmını sizden duyup düşündümde cok iyi olmazmı
teşekkür ederim
saol müdür sitenin /blog kısmıda olcak orda paylaşacaktımTabi ki.. hem bu sayede arama motorlarında sadece film ismi değil.. özetini yazarak arayanlarında bulmalarını kolaylaştırırsın.. ne kadar rağbet o kadar görsellik altında calısır.. düzenine özen göstermen de bu işin basarısında yatan kısımlardandır diye dusunuyorum..![]()
hocam hite bağlı örnek veriyim google rklmları ile çalıştıgım için mesala 300k siteye girdi tbm oranı 0.20 diyelim 300k kişinin 10ksı reklama tıkladı diyelim 10.000x0.20 =2000 TL tıklanma sayısına göre değişiyor.Bu tür şeylerde herhangi bir kazanc elde ediliyor mu hiç düşünmemiştim birden aklıma takıldı