canlı tv sitem sizce nasıl oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Ben karanlık temadan yanayım hem gözü yormuyor hemde güzel duruyor. Beyaz güzel + olarak karanlık tema seçeneği de ekle :)

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
biraz tuttuktan sonra telif yemeye hazır ol admob ve adsens i unut derim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Flim sitesi kursan daha mantıklı olur diye düşünüyorum. güzel bir isimde buldum mu tamam

Minas Tirith
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Renkler itici geldi bana daha ilgi çekici bir şey bulabilirsin. Açık renkler kullan.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 37104

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce nasıl oluyor canlı tv projesi gerçekleştireceğim.
fena değil baya başarlı
Post automatically merged:

kanka öncelikle kolay gelsin ama bu sitelerin berkayın da dediği gibi kendi canlı yayınları var neden senden izlesinler bu fark kat bi ayrıcalık yaratman gerekiyor
canı sıkılmış yapmış işte

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
arka plan senki çok mu fazla gözlerimi kıstı bilemedim ama onun haricinde çok başarılı duruyor yolun açık olsun

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
piyasada cok fazla olan siteler zaten kendi siteleride var.. ne kadar tutar hiç bir fikrim yok.. ama delikli boncuk yerde kalmaz demişler :) görsel olarak beyaz temalar benim hosuma gidior en azından bole yerlerde aradıgın gözüne rahat carpıor o bakımdan bence akıllı cozum.. fazla reklam alarak milleti bunaltmazsan senin icin bence daha iyi olur ayrıca herseye ulasabilecekleri kanalları düzgün sıralı yerlestir ve alt kısımlarda mutlaka programların özetleri olsun senin icin + olur.. Başarılar kardeşim
teşekkür ederim hocam elinize sağlık cok iyi özetlemişsiniz :) özet kısmını sizden duyup düşündümde cok iyi olmazmı :) teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim hocam elinize sağlık cok iyi özetlemişsiniz :) özet kısmını sizden duyup düşündümde cok iyi olmazmı :) teşekkür ederim
Tabi ki.. hem bu sayede arama motorlarında sadece film ismi değil.. özetini yazarak arayanlarında bulmalarını kolaylaştırırsın.. ne kadar rağbet o kadar görsellik altında calısır.. düzenine özen göstermen de bu işin basarısında yatan kısımlardandır diye dusunuyorum.. :)

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tabi ki.. hem bu sayede arama motorlarında sadece film ismi değil.. özetini yazarak arayanlarında bulmalarını kolaylaştırırsın.. ne kadar rağbet o kadar görsellik altında calısır.. düzenine özen göstermen de bu işin basarısında yatan kısımlardandır diye dusunuyorum.. :)
saol müdür sitenin /blog kısmıda olcak orda paylaşacaktım :)
Post automatically merged:

Bu tür şeylerde herhangi bir kazanc elde ediliyor mu hiç düşünmemiştim birden aklıma takıldı
hocam hite bağlı örnek veriyim google rklmları ile çalıştıgım için mesala 300k siteye girdi tbm oranı 0.20 diyelim 300k kişinin 10ksı reklama tıkladı diyelim 10.000x0.20 =2000 TL tıklanma sayısına göre değişiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dark modeyi eklersen gözler yorulmaz cogu film sitesinin böyle sorunu sen bu konudakı sıkıntıyı çözebilirsen cok iyi olur

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Logolar falan sitenin tasarımı çok hoş fakat beyazlar fazla göze batıyr beyaz renk sayısını azaltıp geçiş yerlerini farklı renk yapabilirsin mesela siyah beyaz uyumu çok iyi oluyor ama genel itibariyle güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...