30 Haz 2020 #41 KinqUnCeL K Onaylı Üye Katılım 3 Eyl 2016 Mesajlar 76 Tepki puanı 1 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Dostum fena değil ahım şahım tasarıma gerek olduğunu düşünmüyorum işe yarasın kullanışlı basit olsun daha iyi olur bence Genişletmek için tıklayın ...
Dostum fena değil ahım şahım tasarıma gerek olduğunu düşünmüyorum işe yarasın kullanışlı basit olsun daha iyi olur bence Genişletmek için tıklayın ...
30 Haz 2020 #42 meyvelitklx M Seçkin Üye Katılım 20 Haz 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Sosyal 5 HİZMET YILI Çoğu kanal çalışmıyor. Ayrıca bir kanal seçildiğinde ayrı sekmede açılması uğraştırıcı gelir. Kanal izlenmeye başladığında sağ tarafta bir kanal listesi olması daha mantıklı olur.
Çoğu kanal çalışmıyor. Ayrıca bir kanal seçildiğinde ayrı sekmede açılması uğraştırıcı gelir. Kanal izlenmeye başladığında sağ tarafta bir kanal listesi olması daha mantıklı olur.
10 Tem 2020 #43 mwbaba M Üye Katılım 9 Tem 2020 Mesajlar 49 Tepki puanı 0 Yaş 25 5 HİZMET YILI ismini yabancı degilde cana yakın ibr isim yapman izleyiceler tarafından güven olusuturur cok abartmanag gerek yok devam et
ismini yabancı degilde cana yakın ibr isim yapman izleyiceler tarafından güven olusuturur cok abartmanag gerek yok devam et
10 Tem 2020 #44 hamdolsun H Onaylı Üye Katılım 1 Tem 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 26 6 HİZMET YILI şekilden çok işlevi önemli bana göre düzgün çalıştığı sürece nasıl olduğu önemli değil bence bu kısım olursa gerisi teferruat
şekilden çok işlevi önemli bana göre düzgün çalıştığı sürece nasıl olduğu önemli değil bence bu kısım olursa gerisi teferruat
10 Tem 2020 #45 banabana44k9k B Üye Katılım 10 Tem 2020 Mesajlar 49 Tepki puanı 0 Yaş 24 5 HİZMET YILI eline sağlık ara sıra gelirim yaptığında izlerim biraz
12 Tem 2020 #46 retruta3 R Onaylı Üye Katılım 12 Tem 2020 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 125 5 HİZMET YILI Görünümü çok temiz buldum ve beni çok memnun etti sanırım insanlar bundan hoşlanacak, gerçekten tebrikler
Görünümü çok temiz buldum ve beni çok memnun etti sanırım insanlar bundan hoşlanacak, gerçekten tebrikler