Casper Bios Güncellemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
beyler casper anakartım var model
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
spoofer basıcam valodan hwid yedim bios güncellemem gerekiyor ilk defa bios güncelliyicem en son 2020 de güncellenmiş pcde bios daha yeni bir sürüm varmı baktım bulamadım nette 2019 falan var ecs diye bi sitede eski bir sürüm veya aynı sürüme güncellesem spoofer yine olurmu yoksa ne yapmam lazım bios güncellerken pc kökten gidebiliyormuş teknik servise falan gönderin diyorlar çok bir bilgim yok bu konularda bilen biri yardımcı olabilirmi pc bu arada masaüstü excalibur gaming e600

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
eğer güncel sürüm bulamıyorsan eski sürümü sakın deneme sonra bilgisayarı çöpe atmak durumunda kalırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka basit bir işlem istedigin versionu yapabilirsin flashla atiyorsun bios ekranindan yukluıyorsun cop olma gibi bir durum yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka basit bir işlem istedigin versionu yapabilirsin flashla atiyorsun bios ekranindan yukluıyorsun cop olma gibi bir durum yok
yükleme falan onları biliyorum telefona rom atmak gibi kolayda sürüm önemlimi spoofer basıp geçicem önerdiğin güncel güvenilir bir site varmı ecs diye bi site buldum knk 2019 version benim pc biosu 2020 miş

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben de arıyorum aynı şekilde. Excalibur g770 kullanıyorum bios ile ilgili bir destek alamıyorum hiçbir yerden maalesef.
Eğer bulabilirsen bana bi like atıp uyandırır mısın ?
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
guvenilirdir evet tecnopatin vidiosu vardi bios guncelleme icin onu izleyip yapabilirsiniz yeni surum varsa

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben güncelledim bi sıkıntı olmadı ama bi aradaşımın pc çöktü

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben güncelledim pc aşırı yavaşladı format attım düzeldi

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
kanka bios güncellerken güç giderse anakartın brick olur yani bios yazılması gerekir ondan yapacaksan elektrik kesintisi var mı yok mu diye kontrol et sokakta birde fişe vs. dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
zamanında ev arkadaşımda meraktan girişmişti bios güncelleme işine. bilgisayarı elinde kaldı. çok lazım değilse bulaşmamanı tavsiye ederim. yenisi de yok diyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
valla kardeşim ben casper kullanmaya tövbeliyim herşeyi hatalı en güzeli kendin dizmen

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
zamanında ev arkadaşımda meraktan girişmişti bios güncelleme işine. bilgisayarı elinde kaldı. çok lazım değilse bulaşmamanı tavsiye ederim. yenisi de yok diyorsun.
bios güncelleme de bilgisayar elinde kalması çok zor max anakart brick olur anakarta bios yazılıp tekrar çalışır anakart brick olupta başka donanımlara zarar vermesi imkansıza yakın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka bios güncellerken güç giderse anakartın brick olur yani bios yazılması gerekir ondan yapacaksan elektrik kesintisi var mı yok mu diye kontrol et sokakta birde fişe vs. dikkat et
knk istanbuldayım çok şükür elektrik falan kesilmiyor ayda yılda 1 cenabet şansıma denk gelmezse elektrik konusunda bir sıkıntı yaşanmaz
Post automatically merged:

bios güncelleme de bilgisayar elinde kalması çok zor max anakart brick olur anakarta bios yazılıp tekrar çalışır anakart brick olupta başka donanımlara zarar vermesi imkansıza yakın
arktan tavsiye aldım kendisi sürekli spoofer basıyor her el rage oynuyor valoda 40 dan az vurduğu maç yok duvar smoke fark etmiyor format atıcam 2019 sürümlü biosa güncellicem spoofer basıp yoluma devam edicem bir sıkıntı çıkmaz umarım bida teknik servise kasayı taşı getir et

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bilgisayarın çöp olması gibi durum yok tavsiyeleri uygulayabilrisin knk

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Casper bios için destek vermiyor yani bios güncellemesi paylaşmıyor diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...