Onaylı Üye
yükleme falan onları biliyorum telefona rom atmak gibi kolayda sürüm önemlimi spoofer basıp geçicem önerdiğin güncel güvenilir bir site varmı ecs diye bi site buldum knk 2019 version benim pc biosu 2020 mişkanka basit bir işlem istedigin versionu yapabilirsin flashla atiyorsun bios ekranindan yukluıyorsun cop olma gibi bir durum yok
bios güncelleme de bilgisayar elinde kalması çok zor max anakart brick olur anakarta bios yazılıp tekrar çalışır anakart brick olupta başka donanımlara zarar vermesi imkansıza yakınzamanında ev arkadaşımda meraktan girişmişti bios güncelleme işine. bilgisayarı elinde kaldı. çok lazım değilse bulaşmamanı tavsiye ederim. yenisi de yok diyorsun.
knk istanbuldayım çok şükür elektrik falan kesilmiyor ayda yılda 1 cenabet şansıma denk gelmezse elektrik konusunda bir sıkıntı yaşanmazkanka bios güncellerken güç giderse anakartın brick olur yani bios yazılması gerekir ondan yapacaksan elektrik kesintisi var mı yok mu diye kontrol et sokakta birde fişe vs. dikkat et
arktan tavsiye aldım kendisi sürekli spoofer basıyor her el rage oynuyor valoda 40 dan az vurduğu maç yok duvar smoke fark etmiyor format atıcam 2019 sürümlü biosa güncellicem spoofer basıp yoluma devam edicem bir sıkıntı çıkmaz umarım bida teknik servise kasayı taşı getir etbios güncelleme de bilgisayar elinde kalması çok zor max anakart brick olur anakarta bios yazılıp tekrar çalışır anakart brick olupta başka donanımlara zarar vermesi imkansıza yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?