Casper GT630M/GT635M ekran kartında güncelleyememe sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
def2easy ⚡
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Evet beyler, a*k kespırı yine bize mükemmel kalitesini gösterdi.
Beyler benim casper nirvana GT635M ekran kartına sahip bir notebook'um var.
İşte ekran kartıda GT635M, benim bunu güncelleştirmem gerekiyor
Çünkü CS:GO vb bir sürü oyuna girmiyordu,
Ulan nvidianın sitesinden indiriyorum uyumlu değil diyor bir çok kez denedim, hatta gt630m ninkini bile denedim oda olmadı :D
Bu casper beyciğimiz notebook'un buildini kendisi hazırladığı için, gt635m 'yi sanki farklı modelmiş gibi gösteriyor.
E nvidia'da sürücü yüklemeye çalışınca o modeli bulamayınca uyumlu sürücü bulunamadı diyor, nvidia napsın.
Daha sonra baya çözüm aradım .inf dosyaları editledim donanım kimliğini ekledim ekran kartının ama nafile. Sonunda sinirlendim ve sonunda çözümünü buldum :

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT : SADECE CASPER notebook kullanan ve GT630M/635M kullananlar için geçerlidir. (ALINTIDIR)
Not:
  1. Sürücüyü kurmadan önce hiçbir Nvidia sürücüsü kurmamış olmanız gerekli.
  2. Kurmuş iseniz DDU ile kaldırın.
  3. Güncel İntel sürücüyü ilk olarak kurmuş olmanız gerekir. (İntel sitesinden edinebilirsiniz)
  4. Altta yazacağım komutları sırası ile yönetici olarak açılmış CMD konsolunda yazmanız gerekir;
bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS

bcdedit -set TESTSIGNING ON
eğer 2. adımda hata verirse BIOS'tan secure boot'u disabled yapın.

• Sürücüyü kurarken şu şekilde uyarı verecektir bu uyarıya işaretlenmiş şekilde onaylayın;
    • http://sv1.memoryhackers.org/data/attachments/2017/09/memoryhackers.org-ghgfhgfhgfh386.png
      • Kurulum bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve şu komutu yönetici olarak açılmış CMD konsolunda yazın enter'a basın;
      • bcdedit -set TESTSIGNING off
      • Eğer denenmiş sistem harici Casper bir bilgisayarda CKY veya CN modelinden hariç bir bilgisayarda uydu ise ve aynı model ekran kartlarına sahipse, yukarıda belirtilmiş olan *Model kodu ve *Model adı olarak sizde konu içinde belirtirseniz sizin gibilere yardımcı olursunuz.

Farklı model için de uyan olursa aygıt kimliğini yazmanız gerekmektedir.

*=Model kodu ve Model adını Casper sürücü sitesine serial numaranızı girip ulaşabilirsiniz.

• Win 8.1 İndirme bağlantısı:
        Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

• Win 10 Güncel sürücü denemeleri:
      • 361.91-(Yeni)
      • 361.91 Yeni sürüm:
        Bunu indir Winrar ile çıkart.

Çıkarttığında altta verdiğim yere gir. Boş alana sağ tıkla farklı kaydet tıkla. Masaüstüne kaydet. Boş bir klasöre girip özelliklerden uzantıları gizle işaretini kaldır.

Masaüstüne kaydettiğin dosya adını değiştir ve txt bölümünü sil kaydet.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...