Çözüldü Casper Laptop BIOS Update

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar ben casper c900 kullanıyorum ancak valorant banımı açmak için bios update lazım casperdan aldım dosyaları ama ez flash gibi herhan gibi bir seçenek yok bios da ne yapmalıyım

Çözüm
Casper'in eski cihazlar için dağıttığı bioslar tam ihale. Biz windows 98 çakması bir bootable flash yapmıştık, onunla bios atıyorduk arızalı cihazlara.

Muhtemelen senin biosunda bu videodaki gibi güncellenecek. Ama Casperdan bilgi almadan yapmamanı öneririm.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
USB belleğine bios yükle ve USB belleği boot et. EZ flash yoksa bile InstaFlash tarzi bir adi vardir.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gelen dosyaların içinde masaüstünde çalıştırılacak bir .exe yoksa gelen dosyaları boş bir flash belleğe atıp biosa girip öyle yükleyeceksin eğer flash belleği görmesse formatını fat32 olarak biçimlendirip dene

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Casper'in eski cihazlar için dağıttığı bioslar tam ihale. Biz windows 98 çakması bir bootable flash yapmıştık, onunla bios atıyorduk arızalı cihazlara.

Muhtemelen senin biosunda bu videodaki gibi güncellenecek. Ama Casperdan bilgi almadan yapmamanı öneririm.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...