Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ben casper c900 kullanıyorum ancak valorant banımı açmak için bios update lazım casperdan aldım dosyaları ama ez flash gibi herhan gibi bir seçenek yok bios da ne yapmalıyım
Casper'in eski cihazlar için dağıttığı bioslar tam ihale. Biz windows 98 çakması bir bootable flash yapmıştık, onunla bios atıyorduk arızalı cihazlara.
Muhtemelen senin biosunda bu videodaki gibi güncellenecek. Ama Casperdan bilgi almadan yapmamanı öneririm.
Gelen dosyaların içinde masaüstünde çalıştırılacak bir .exe yoksa gelen dosyaları boş bir flash belleğe atıp biosa girip öyle yükleyeceksin eğer flash belleği görmesse formatını fat32 olarak biçimlendirip dene
Casper'in eski cihazlar için dağıttığı bioslar tam ihale. Biz windows 98 çakması bir bootable flash yapmıştık, onunla bios atıyorduk arızalı cihazlara.
Muhtemelen senin biosunda bu videodaki gibi güncellenecek. Ama Casperdan bilgi almadan yapmamanı öneririm.