Onaylı Üye
zaten bunu yaptım knk ramı sökp taktım yerini değiştim tam nedeni bu mu ditye şüpheliyim sağol genedekardeşim burdan izle burda çözumu var
ünideyim yazılım bilgisayarla uğraşan biriyim ama böyle bir sorunu fabrika çözemedi diye attım masa üstü oyun için iy olsada ben evde sabit duran biri değilim pcyi yanımda götürür orda oyun felan oynarım sağol knkbence onu bır sekılde sat gıt masa ustu bır pc al. kafan rahat olur.
servis değerlere baktı bir şey göremedi 2 gün değerlerini incelediler ama o siyah ekrana düştü onlarda anlamadı nedenini fabrikaya geri yolladılar fabrikada çözdük diyee geri göndderdiler ama hiç bişi çözmemişlerbenım anlamadogom servıs hıc bır sey demedımı surasınfda arza var dıye. baska yere goster.
silgiyle değilde normal temizledim tozlardan soketi ve uclarını diğer slota taktım düzeldi sanırımRam in uçlarını silgi ile iyice bu sil
şuan tamir ettim evet casper markası cidden çok sorunlu önceki pcmde casoerdı onunda sorunlarını çöze çöze mühendislik kısmında kendmi iyi bir şekilde ilerlettim hoşuma gidiyo ama bu saçma sorunuda çözünce emin olmadım ondan sorim dedimÖncelikle iyi akşamlar birkaç sene önce ben de casper nirvana serisini kullanmıştım ve araştırdığım kadarı ve başıma gelenler paramı çöpe atmaktan farksız olduğunu gösterdi yapabileceğin en iyi iş elden çıkarmak
güncelledim pc yeni laptop yani 2060 lı ekran kararma sorununu ramin yerini değiştirerek çzödüm ama şimdide ekran kilitleniyor donuyoranakarttta sıkıntı olabilr yada ekran kartını güncelledinmi ?
çözdüm ama bu sefer donma kilitlenmse sorunu var ekrandanaptın sıyah ekran olayını cozdunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?