casper laptop ram sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle iyi akşamlar birkaç sene önce ben de casper nirvana serisini kullanmıştım ve araştırdığım kadarı ve başıma gelenler paramı çöpe atmaktan farksız olduğunu gösterdi yapabileceğin en iyi iş elden çıkarmak

Banlı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
valla laptopu bildim bileli sevmem zaten
ama senin sorunun çözilebileck gibi gozukuoyr

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
benım anlamadogom servıs hıc bır sey demedımı surasınfda arza var dıye. baska yere goster.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardeşim burdan izle burda çözumu var :)
zaten bunu yaptım knk ramı sökp taktım yerini değiştim tam nedeni bu mu ditye şüpheliyim sağol genede
Post automatically merged:

bence onu bır sekılde sat gıt masa ustu bır pc al. kafan rahat olur.
ünideyim yazılım bilgisayarla uğraşan biriyim ama böyle bir sorunu fabrika çözemedi diye attım masa üstü oyun için iy olsada ben evde sabit duran biri değilim pcyi yanımda götürür orda oyun felan oynarım sağol knk

benım anlamadogom servıs hıc bır sey demedımı surasınfda arza var dıye. baska yere goster.
servis değerlere baktı bir şey göremedi 2 gün değerlerini incelediler ama o siyah ekrana düştü onlarda anlamadı nedenini fabrikaya geri yolladılar fabrikada çözdük diyee geri göndderdiler ama hiç bişi çözmemişler

Ram in uçlarını silgi ile iyice bu sil
silgiyle değilde normal temizledim tozlardan soketi ve uclarını diğer slota taktım düzeldi sanırım

Öncelikle iyi akşamlar birkaç sene önce ben de casper nirvana serisini kullanmıştım ve araştırdığım kadarı ve başıma gelenler paramı çöpe atmaktan farksız olduğunu gösterdi yapabileceğin en iyi iş elden çıkarmak
şuan tamir ettim evet casper markası cidden çok sorunlu önceki pcmde casoerdı onunda sorunlarını çöze çöze mühendislik kısmında kendmi iyi bir şekilde ilerlettim hoşuma gidiyo ama bu saçma sorunuda çözünce emin olmadım ondan sorim dedim

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
anakarttta sıkıntı olabilr yada ekran kartını güncelledinmi ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...