Onaylı Üye
Inject bir scripti main hesaplarımda kullanmayı düşünmüyorum zatenCassiopeia için biraz alışman gerekli diye düşünüyorum. Hiç alıştırma yapmadan hop diye ranked maca girme bence, üzülürsün
Şuanda oyuna gelen güncellemeden dolayı çalışmıyor. Scriptin güncellenmesini beklemen gerekDostum sc çalışıyor mu sende bende açılmıyor güncellemden sonra çalışmıyor
Adc geçmişim yok ama cassiopeia az çok oynadım mantığını biliyorum. Yine de çok oynamadım ama. Skillshot şampiyonlarının karşısında iyi oynuyorum genel olarak, cassiopeia dahil.Xerathda mesafeyi kesinlikle korumalısın bilmen ilk gereken şey bu diğer şeyler yeteneğene bağlı ve içine girebilen champları banlamalısın.
Cass ise kesinlikle normal bir lol oyuncusu güzel cass oynayamaz yeteneğin olmalı adc ye benzetebilirsin adc geçmişin varsa cass oynanabilir.
Xerath'a hakimim. Cassiopeia'a yı az çok biliyorum ama alışırım. Cassiopeia'da q e spamlasın rakibe bana o yeter. Xerath'da iyi çalışacağını düşünüyorum zaten.kanka mesela ben zaten cass ve aizr maindim güzel oyunuyordum. sc yükleyince zaten bildiğim için rahat oyunuyorum . bilmek için ilk bi denemen lazım sc siz. ayrıca herşeyi kendi yapmıyor sc de . cogu işi yine sen yapman lazım
Oynayacağımı sanmıyorumScript ile en iyi yasuo oynanılıyor dostum
Aslında scripti eğlence amaçlı kullanıcam. Asıl hesaplarımda support mainim, adc main birini bulup sc siz kasmayı düşünüyorum lig. Xerath cassi falan eğlence amaçlı.Selamlar 2016 senesin de abim mid xerath oynar ben ormanda rek'sai oynardım. (Script ile) Eğer kendine scripter bir ormancı bulursan oyunu ikinizin taşımaması için bir sebep yoktur. (Dönemi challenger olarak bitirmiştik.)
Ben bundan 1-1.5 yıl önce düşük eloda 7 oyun falan oynamıştım script xerath. Ve toplu ban benzeri bir şey olmuştu diye hatırlıyorum. Ama ben etkilenmedim o hesabım hala duruyor sebebini çözemedim halaXerath çok belli ediyor kankam yani şöyle söyleyeyim bizim arkadaş direk ban yemişti xerath oynarken yani zaten hero script herosu xerath picklenince zaten 2. akla gelen şey script yani banlanma sebebi olabilir dikkat etmeni tavsiye ederim
Katarinayı iyi oynayanlar bana normalde de script gibi geliyor zatenAslında en güzel Kata hiç belli olmuyor ve acayip akıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?