Uzman Üye
Teşekkürler uygularım dediklerinizi. Minyon kontrolünü full scripte bırakmam zaten kendim de farmlarım. Ayrıca ultisinin öyle çok epic şeyler yaptığını (direkt banlatacak türden) biliyorum. Dikkat etmeye çalışırımXerathta mesafeyi iyi ayarlaman lazım ayrıca karşıda hook atan şampiyonlar varken boşluga basarsan q açtıgında dodgelemiyor haraket hızın azaldıgı q ya odaklandıgı için buna dikkat etmen lazım . Onun dışında ulti açarsın botta savşırken mide gider bu direk banlanmanı sağlayabilir o yüzden ulti atmak istediğin adamı seç ilk önce . Ayrıca scriptte vave clear v tuşuna bastıgında normal otp bir oyuncunn yaptıgı cleardan çok zayıf kalıyor midde oynuyorsan minyon dalgalarını kendin kontrol et scritple x tuşuna basıp son vuruş atmak istediklerini al. Karşında lucian e si gibi atılma skili olan şampiyonlar varsa anti gap vs herşey açık olsun q w skilindede auto dash açık olsun onun dışında oyun bilgine kalmış gerisi (Grand master 350 LP yim)
Katarina Script ile çöp Hiç Deneyip Vaktini Boşa Harcama DerimKatarinayı iyi oynayanlar bana normalde de script gibi geliyor zaten
Denerim onu da.
Bir kaç kez denedim ama scriptsiz daha iyi oynuyorum taktikleri mi var ayarları mı var aydınlatabilirmisin?adc ashe önerebilirim ben adc ashe ile lig atlıyorum hızlı hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?