- Yasaklandı
-
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Kick player fix aga dworddada yok artikBide kick player da yardımcı olursanız sevinirizDword Team bekleniyorsunuz
Denemekten vazgeçilmez adrese hook atıp packleyerek yada adresi yeni adres koyup hook atarak olabilir bugün yaptıklarımı gördünKick player fix aga dworddada yok artik
Nader reyiz okursa aciga kavusur gerci onlar bizim dusunduklerimizin dusunduklerini denemislerdir ama neyse nasi bi cumle oldu bu skskskDenemekten vazgeçilmez adrese hook atıp packleyerek yada adresi yeni adres koyup hook atarak olabilir bugün yaptıklarımı gördün
Denemekten kaçınılmaz
Ben bile anlamadım nasıl yazdığını gece gece böyle zekayı nerden buluyon ?Nader reyiz okursa aciga kavusur gerci onlar bizim dusunduklerimizin dusunduklerini denemislerdir ama neyse nasi bi cumle oldu bu sksksk
Kafa yapti kanka neyse yatiyorum adminleride buraya cagiriyorum hodri meydanBen bile anlamadım nasıl yazdığını gece gece böyle zekayı nerden buluyon ?
Yöneticiler geldimi çözüm kavuşur elbet
dediginin yalan oldugu belli cunki off valuesi pointeri buldugunda,cikiyor@EvilSlayer Bende Var Ama Off Valuesi Bendede Olmadığı İçin Hiç Bir Şey Yapamam Tersiz Yani Senle Sende Off Var Bende On
Kardeşim off valuesizde kodlanıyor hile hiçbir bilgin olmadığı çok belli oluyor on'u bulman için önce offu bulman lazım bilgin yok prim yapma@EvilSlayer Bende Var Ama Off Valuesi Bendede Olmadığı İçin Hiç Bir Şey Yapamam Tersiz Yani Senle Sende Off Var Bende On
Hocam sakin ol belki alıntıdır yani uçmaKardeşim off valuesizde kodlanıyor hile hiçbir bilgin olmadığı çok belli oluyor on'u bulman için önce offu bulman lazım bilgin yok prim yapma
Alıntı olamaz arraylarıyla bulunuyor kendisi araması lazım bende on pointeri var off yok diye birşey söz konusu olamazHocam sakin ol belki alıntıdır yani uçmaNeyse Wolfteamdan Anlamam Ama Kendin Düriştire değiştire bulsun yani cathplayer adamların sendeki yerini haritanın bir noktasına sabitliyor sen bu noktayı adamların lokasyonunu değiştirerek bulabilirsin? Gerekli vectorlerle çözülür bence bu arada wolfteamdan anlamam normal bir mantıkla öneri sundum sadece ?
All kick hack pointeri fixlendi artık bulunmuyorOn/Off valuelerini bir önceki paylaşımınızdaki kodları bundada denemekten zarar gelmeyecektir birde önceden kick durumu vardı fakat dwordda ben göremedim şimdiki dwordda genellikle izleme+envanter kullanılıyor
Haklısın .Kickin fix yediğini kim söyledi? Ağzı olan konuşuyor hemde boş konuşuyor dwordda ki ve bendeki kick fix değildir.Sizin kullanmaya çalıştığınız All Kick seneler önce fix yedi boşuna uğraşmayın yani. Azıcık mantık varsa zaten kick yapabilirsin öyle hazır array of bytes scan yaparak bir yere gelemezsin.
Kardeşim nader söyledi senin kullandığın kickle all kick aynı şey değil birçok kick hack var oyunda all kick hack fix yedi dedim çek videosunu at bakalım all kick hackin çalışıyormu sen kimsin bana boş konuşuyor diyorsun ben burda insanlara yardımcı oluyorum elime geçen tüm pointerleri insanlara paylaşıyorumKickin fix yediğini kim söyledi? Ağzı olan konuşuyor hemde boş konuşuyor dwordda ki ve bendeki kick fix değildir.Sizin kullanmaya çalıştığınız All Kick seneler önce fix yedi boşuna uğraşmayın yani. Azıcık mantık varsa zaten kick yapabilirsin öyle hazır array of bytes scan yaparak bir yere gelemezsin.
Kickin fix yediğini kim söyledi? Ağzı olan konuşuyor hemde boş konuşuyor dwordda ki ve bendeki kick fix değildir.Sizin kullanmaya çalıştığınız All Kick seneler önce fix yedi boşuna uğraşmayın yani. Azıcık mantık varsa zaten kick yapabilirsin öyle hazır array of bytes scan yaparak bir yere gelemezsin.
Haklısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?