Catch Player Value ? [İstek]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhabalar oncelikle konuyla ilgili bilgisi olmayanlar cikarsa sevinirim. Ben @WoLLeG ile catch player buldum fakat on valuesini nasil kullanicamizi bilmiyoruz dwordla ilgili yetkili olan birisi mesaj atabilirmi on valuesini nasil bulabilirim?
@nader11ndeu @CauS @LeftSpace

Son düzenleme:
Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Bide kick player da yardımcı olursanız seviniriz :) Dword Team bekleniyorsunuz :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Denemekten vazgeçilmez adrese hook atıp packleyerek yada adresi yeni adres koyup hook atarak olabilir bugün yaptıklarımı gördün :D
Denemekten kaçınılmaz :)
Nader reyiz okursa aciga kavusur gerci onlar bizim dusunduklerimizin dusunduklerini denemislerdir ama neyse nasi bi cumle oldu bu sksksk

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Nader reyiz okursa aciga kavusur gerci onlar bizim dusunduklerimizin dusunduklerini denemislerdir ama neyse nasi bi cumle oldu bu sksksk
Ben bile anlamadım nasıl yazdığını gece gece böyle zekayı nerden buluyon ?
Yöneticiler geldimi çözüm kavuşur elbet :)

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
EvilPlayer reis c için öğretici video varsa öm yoluyla atabilir misin?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
On/Off valuelerini bir önceki paylaşımınızdaki kodları bundada denemekten zarar gelmeyecektir birde önceden kick durumu vardı fakat dwordda ben göremedim şimdiki dwordda genellikle izleme+envanter kullanılıyor

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim off valuesizde kodlanıyor hile hiçbir bilgin olmadığı çok belli oluyor on'u bulman için önce offu bulman lazım bilgin yok prim yapma
Hocam sakin ol belki alıntıdır yani uçma :) Neyse Wolfteamdan Anlamam Ama Kendin Düriştire değiştire bulsun yani cathplayer adamların sendeki yerini haritanın bir noktasına sabitliyor sen bu noktayı adamların lokasyonunu değiştirerek bulabilirsin? Gerekli vectorlerle çözülür bence bu arada wolfteamdan anlamam normal bir mantıkla öneri sundum sadece :) ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hocam sakin ol belki alıntıdır yani uçma :) Neyse Wolfteamdan Anlamam Ama Kendin Düriştire değiştire bulsun yani cathplayer adamların sendeki yerini haritanın bir noktasına sabitliyor sen bu noktayı adamların lokasyonunu değiştirerek bulabilirsin? Gerekli vectorlerle çözülür bence bu arada wolfteamdan anlamam normal bir mantıkla öneri sundum sadece :) ?
Alıntı olamaz arraylarıyla bulunuyor kendisi araması lazım bende on pointeri var off yok diye birşey söz konusu olamaz :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
On/Off valuelerini bir önceki paylaşımınızdaki kodları bundada denemekten zarar gelmeyecektir birde önceden kick durumu vardı fakat dwordda ben göremedim şimdiki dwordda genellikle izleme+envanter kullanılıyor
All kick hack pointeri fixlendi artık bulunmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kickin fix yediğini kim söyledi? Ağzı olan konuşuyor hemde boş konuşuyor dwordda ki ve bendeki kick fix değildir.Sizin kullanmaya çalıştığınız All Kick seneler önce fix yedi boşuna uğraşmayın yani. Azıcık mantık varsa zaten kick yapabilirsin öyle hazır array of bytes scan yaparak bir yere gelemezsin.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kickin fix yediğini kim söyledi? Ağzı olan konuşuyor hemde boş konuşuyor dwordda ki ve bendeki kick fix değildir.Sizin kullanmaya çalıştığınız All Kick seneler önce fix yedi boşuna uğraşmayın yani. Azıcık mantık varsa zaten kick yapabilirsin öyle hazır array of bytes scan yaparak bir yere gelemezsin.
Haklısın .

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim nader söyledi senin kullandığın kickle all kick aynı şey değil birçok kick hack var oyunda all kick hack fix yedi dedim çek videosunu at bakalım all kick hackin çalışıyormu sen kimsin bana boş konuşuyor diyorsun ben burda insanlara yardımcı oluyorum elime geçen tüm pointerleri insanlara paylaşıyorum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Screenshot_1.png

Gördünmü şimdi kimin söyledini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...