Seçkin Üye
bahsettiğim program şu
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
bütün şıkları işaretlersek peki nolur dahadamı hızlanır bide kayıt defterini temizlemek ne oluyor3-5 fps felan. Pcdeki boş dosyaları siliyor. Oyunun açılması hızlanır sadece.
ccleaner de iyi program baya sağlamBenim ram yetersiz kalıyor o yüzden advanced systemcare kullanıyorum ram yükseldiğinde bastığımda düşüş sağlıyor baya.
yoo neden virüs olsunki bilinen popüler bir program öyle birşey olsa herkes şikayet ederdiccleaner da virüs var diye bir şey duymuştum kullanmadan önce araştır fps e katkısını bilemem ama virüs yoksa işletim sistemini hızlandıracağı kesin.
emin değilim zaten araştır dedim sadece ben 2 sene önce programı indirdiğim zamanlarda böyle bir virüs olayı çıkmıştı ondan dedimyoo neden virüs olsunki bilinen popüler bir program öyle birşey olsa herkes şikayet ederdi
memreduct daha çok işe yaramazmıBenim ram yetersiz kalıyor o yüzden advanced systemcare kullanıyorum ram yükseldiğinde bastığımda düşüş sağlıyor baya.
yalandır onlar yaa inanıyormusun bukadar kullanıcı kerizmi enayimi yüküyor ccleneriemin değilim zaten araştır dedim sadece ben 2 sene önce programı indirdiğim zamanlarda böyle bir virüs olayı çıkmıştı ondan dedim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
o 3 5 fps dediğin bile çok fark ederçok fark etmez 3 5 fps