Isse Kun
Emektar Üye
Cefore sistem gereksinimleri,Cefore maximum sistem gereksinimleri,Cefore minimum sistem gereksinimleri,Cefore önerilen sistem gereksinimleri,Cefore düşük sistem gereksinimleri,Cefore windows sistem gereksinimleri,Cefore,sistem gereksinimleri,belli oldu

Orta düzey sistemlerin oynayabileceği bir yapı ile gelmesi bekleniyor,belirli seviye simülasyon deneyimi sunuyor.Yapılan incelemeler olumlu yönde,çünkü bir çok oyunun sunduğu grafikleri beğenmiş durumda.Genel grafik yapısı yüksek olmayabilir,fakat simülasyon oyunu olduğu için çevre ile sürekli etkilemiş halindesiniz. Geniş haritaya sahip olmasından dolayı fazla etkilemiyor,biraz daha üst seviye ekran kartı ile oyunun verdiği deneyim daha çok gün yüzüne çıkarılabilir.

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci : Quad Core
Bellek : 2GB Ram
Ekran Kartı : Nvidia Geforce GTX 770
DirectX : Version 11
İşletim Sistemi : Windows 7
Depolama : 2GB Kullanabilir Alan
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci : Eight Core
Bellek : 3GB Ram
Ekran Kartı : Nvidia Geforce GTX 960
İşletim Sistemi : Windows 10
Depolama : 4GB Kullanabilir Alan
Orta düzey sistemlerin oynayabileceği bir yapı ile gelmesi bekleniyor,belirli seviye simülasyon deneyimi sunuyor.Yapılan incelemeler olumlu yönde,çünkü bir çok oyunun sunduğu grafikleri beğenmiş durumda.Genel grafik yapısı yüksek olmayabilir,fakat simülasyon oyunu olduğu için çevre ile sürekli etkilemiş halindesiniz. Geniş haritaya sahip olmasından dolayı fazla etkilemiyor,biraz daha üst seviye ekran kartı ile oyunun verdiği deneyim daha çok gün yüzüne çıkarılabilir.
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci : Quad Core
Bellek : 2GB Ram
Ekran Kartı : Nvidia Geforce GTX 770
İşletim Sistemi : Windows 7
Depolama : 2GB Kullanabilir Alan
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci : Eight Core
Bellek : 3GB Ram
Ekran Kartı : Nvidia Geforce GTX 960