cep telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar yurt dışı telefon almak istiyorum.2 ay önce aldım note9pro128gb olandan 2250tlye (dolar aldıgımda8,5tl yakındı)fakat şimdi yine almak istedigimde fiyatları yine 2250 nasıl oluyor bu iş şu an dolar 7,3 civarı ve fiyatlar aynı hiç değişmemiz dolar yükselirken abi dolar yükseldi fiyat ondan yüksek diyorlardı ee şimdi dolar düştü niye fiyatlar düşmüyor
birde daha uyguna alabilecegim bir yer varmı adana içi.teşekkürler

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam çok iyi bir noktaya değinmişsin:)) Dediğin gibi dolar çıkarken fiyatlar yükseliyor inerken hala aynı kalıyor:) Şaka gibi ama maalesef gerçek. Yurt dışından getirmek istiyorum demişsin ama yurtdışından telefon getirmek öncelerde çok kârlıydı artık gümrük fiyatlarına da aşırı zam geldiği için yine uğraştığına değmiyor, neredeyse aynı fiyata geliyor. Adana'da yaşamadığım için onun bilgisini tam veremiyorum ama Hepsiburada Trendyol gibi online alışveriş sitelerinde kısa süreli aralıklarla telefon fiyatlarında kampanyalar oluyor onları takip edebilirsen ucuza telefon yakalayabilirsin.

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Zaten aynı fiyata geliyor knk nide ben aldım ekranı kırıldı yapmıyolar kvk lı al

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hiç o topa girme vergisiydi imei açtırmasıydı daha fazla tutabilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aynı fiyata denk geliyor kanka uğraştığına değmez

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Doların Düşmesi Önemli Değil Bizim Alım Gücümüzün Artması Lazım Bir Şeyler Alalım Adamlar Düşük Alıcak Bize Pahalı Satıcak Bu Değişmeyen Bir Kural İlerleyen Senelerde Görücez Bunu

Üye
5 HİZMET YILI
bende telefon aldım oyun için 8gb ram olmassa oyun 60fps olmuyor üzüyor

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bende telefon aldım oyun için 8gb ram olmassa oyun 60fps olmuyor üzüyor

reis oyunun fps'ini işlemci etkiler. ram ile fazla bir alakası yok. tabii ki ram de önemli ama işlemcinin kalitesine göre fps artar ya da düşer. bir daha ki alacağın telefonda işlemcinin gücüne bakmalısın oyun için alıyorsan eğer.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
vergilerin dişmesini bekle veya yurt içi telefona yönel

Onaylı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
samasun a41 al orjinal tıkır tıkır çalışsın 7000tl lik telefondan farkı yok yani fiyatıda uçuk değil

memoryhackers user
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
aga yurt dışı telefonda IMEI sıkıntıları filan çıkıyor çok başın ağrır

1502c93c396b9acef3229affa64ce3ec.gif

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
yurt dışında dolar değer kazandıkça olan bize oluyor türk lirasının değer kazanması lazımki telefon fiyatları düşsün türk lirası değer kazanmadığı için fiyatlar uçuk rakanlarda bizim burda 1 sene çalısırın güzel bi telefon almak için adam orda 2 haftaya alıyor abi saçmalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...