İstanbul ,evet internette site çok fakat pek güvenemedim çoğunaYaşadığınız şehir neresi hocam
internette birsürü site var onlarada bakabilirsiniz![]()
şöyle birşey var hocamİstanbul ,evet internette site çok fakat pek güvenemedim çoğuna
tabi hocam bakabilirseniz çok memnun olurumşöyle birşey var hocam
internet siteleri güvenilir olmayabilir evet fakat internetten istanbul için aratırsanız elbette yüzyüze görüşülen bir site çıkar
olmadı ben bakarım şimdi![]()
hangi semt de oturuyorsunuz hocam oraya yakın bulmaya çalıaşcağım birkaç tane buldum size uzak olabilirtabi hocam bakabilirseniz çok memnun olurum
Avrupa yakasında oturuyorum beyoğlu fatih vs uygundur hepsihangi semt de oturuyorsunuz hocam oraya yakın bulmaya çalıaşcağım birkaç tane buldum size uzak olabilir
Avrupa yakasında oturuyorum beyoğlu fatih vs uygundur hepsi
bakıyorum şimdi teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Beyoğlunda buldum hocam birtane
internet sitesini üste bıraktım google haritalardan yol tarifine bakabilirsiniz![]()
rica ederim başka yardım edebileceğim bir konu varsa yazabilirsiniz.bakıyorum şimdi teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için![]()
önc eücretsiz platfromlarda deneyin bence çok alan var bu konudabakıyorum şimdi teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için![]()
Tabi bakabilirimBir site var orada aradığın çevirmeni bulabilirsin ve dolandırma riskin yok çünkü denetimli bir site.
Site ismi vermek serbest mi bilmiyorum özelden istersen link atabilirim.